aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Sport » Gala Sportului Judeţean Alba 2012

Gala Sportului Judeţean Alba 2012

Publicat în 01.01.2013 la ora 8:56

Atleta Ana Rodean (CS Unirea Alba Iulia) – la sporturi olimpice şi Carmen Pârva (powerlifting, CS Zamolxis Alba Iulia) – la sporturi neolimpice au fost desemnaţi cei mai buni sportivi ai judeţului Alba în anul 2012, premiile fiind înmânate în cadrul Galei Sportului Judeţean 2012, desfăşurată astăzi la Alba Mall.

Evenimentul a fost organizat şi susţinut financiar de Consiliul Judeţean Alba, în parteneriat cu Direcţia pentru Sport şi Tineret a Judeţului Alba. Pentru această festivitate în cadrul căreia au fost acordate distincţii şi premii celor mai valoroşi sportivi, antrenori şi conducători ai judeţului Alba pentru activitatea competiţională din anul 2012 s-au alocat fonduri totale cifrate la 48.000 lei, premiile fiind înmânate de Ion Dumitrel – preşedintele CJ Alba.

Gala Sportului Judeţean Alba 2012 a avut şi două momente deosebite: acordarea unei diplome de excelenţă „In Memoriam Andrei Tanţoş” – multiplu campion naţional la schi, decedat în acest an la numai 19 ani în urma unui accident rutier şi a unei diplome speciale decernată Galeriei „Legiunea XIII-a Gemina” Blaj (dar şi alte două diplome de merit pentru întreaga activitate înmânate boxerilor Marian Mircea şi Gheorghe Constantin).

Atleta Ana Rodean este la al doilea titlu cuvenit celui mai bun sportiv din Alba, după o pauză de 9 ani, precedentul fiind în 2003 pe când era junioară. „În planul rezultatelor a fost un an foarte bun pentru mine, atât la marş, proba care m-a consacrat, cât şi la maraton, unde am luat o neaşteptată medalie. Din păcate în plan financiar a fost dificil, ştiindu-se problemele de la CS Unirea Alba Iulia”, a dezvăluit atleta în vârstă de 28 de ani. Ana Rodean s-a obişnuit în ultimii ani să se claseze mereu pe podiumul ierarhiei judeţene: locul trei în 2011, respectiv două poziţii secunde în 2009 şi 2010.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 479 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.