aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Economie » Grevă la Uzina de Vagoane Aiud. Muncitorii au întrerupt lucrul după ce nu și-au mai primt salariile de două luni

Grevă la Uzina de Vagoane Aiud. Muncitorii au întrerupt lucrul după ce nu și-au mai primt salariile de două luni

Publicat în 29.08.2017 la ora 11:00

Angajații de la Uzina de Vagoane Aiud au întrerupt lucrul de câteva zile, fiind nemulțumiți că nu și-au mai primit salariile de două luni, iar în prezent mai lucrează doar personalul TESA.

Liderul de Sindicat al Uzinei de Vagoane Aiud, Gheorghe Lupean, a declarat, astăzi, că aproape 60 de angajați au întrerupt lucrul de câteva zile.

”Pot să vă confirm că oamenii au oprit lucrul pentru că atât timp cât există contract colectiv de muncă valid nu putem face grevă. Avem un contract colectiv de muncă valid până în 2018 și în condițiile date nu pot decât să mă implic în a negocia cu conducerea ce se poate negocia. Primii la împărțitul banilor sunt angajați, dar noi suntem pe ultimul loc. Avem promisiunea că o parte din salariile restante se vor achita până vineri. Sunt două luni restante”, a spus Gheorghe Lupean.

Muncitorii de la Uzina de Vagoane Aiud au întrerupt activitatea de săptămâna trecută, iar în prezent mai lucrează doar personalul tehnic, economic și socio-administrativ.

Uzina de Vagoane Aiud, societate cu capital privat, repară și întreține vagoane de cale ferată și fabrică subansamble și piese de schimb pentru material rulant.

Uzina are în total circa 100 de angajați.

Acest articol a fost citit de 221 ori

Grevă la Uzina de Vagoane Aiud. Muncitorii au întrerupt lucrul după ce nu și-au mai primt salariile de două luni
3 (60%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.