Rămâi conectat

Ştirea ta

Gunoaiele au reapărut în „Valea Aiudului”, la nici trei luni de zile de la campania de ecologizare derulată de Primăria Aiud

Publicat

în

La nici trei luni de zile de când Primăria Aiud anunța că a finalizat campania de ecologizare a „Văii Aiudului”, în care au fost strânse toate gunoaiele din albia râului, de pe cursul acestuia din municipiu, se pare că acestea și-au făcut reapariția în mai multe locuri.

Imaginile de mai sus le-am primit de la o cititoare a aiudinfo.ro, care ne-a scris și următoarele rânduri: „Acum nici trei luni de zile, Primăria Aiud a derulat o campanie de ecologizare a Văii Aiudului, despre care s-a scris și pe site-ul dumneavoastră, la acea vreme, în care se afrirma că << Valea Aiudului nu e un coș de gunoi! >>. Se pare că prin nepăsarea unora, atât din rândul cetățenilor cât și din rândul autorităților locale, a redevenit un coș de gunoi, deoarece se poate vedea în imagini că gunoaiele au reapărut în mai multe zone din oraș. Oare chiar nu se poate face nimic să se păstreze curată albia râului?” 

 

Ştirea ta

Gunoierii de la Asociația RER VEST & Retim și-au început activitatea cu stângul și în Aiud

Publicat

în

După ce s-a făcut de râs în Sebeș, Cugir și Alba Iulia, iată că cei de la Asociația RER VEST & RETIM, reușește să dea cu „bâta în baltă” și în Aiud, unde au provocat nemulțumirea cetățenilor chiar din prima zi, în care au preluat serviciul de salubrizare.

Iată ce a scris un aiudean despre acest lucru, pe o rețea de socializare: „Sincer nu-mi place postez lucruri negative, dar nu pot las fără cuvinte aceste imagini. Am înțeles o nouă firma de salubritate a preluat managementul deșeurilor în Aiud , nu s-a făcut publicitate, nu se știe unde este sediul firmei, etc. De exemplu eu nu am primit nici o notificare, doar m-am trezit și alții cu gunoiul vărsat în față porții luni dimineață pe strada Avram Iancu. Interesantă metodă de a anunță o schimbare, sau acestea sunt metodele moderne de impunere? Manipulare, șantaj sau batjocură? În orice caz nu sunt de acord cu aceste metode și voi depune reclamație în acest sens”.

Citește mai mult

Ştirea ta

Câinii fără stăpân, un pericol real pentru aiudenii care ies noaptea din locuințe. Poliția locală spune că nu are ce să facă

Publicat

în

Străzile din Municipiul Aiud au fost, în cursul nopții trecute, locuri periculoase pentru trecători, din cauza unei haite de câini vagabonzi.

Așa cum se poate observa și în imaginile postate de către un localnic în mediul online, patrupezii ocupă scările unei bănci, unde încep să se joace și să latre. Aceeași persoană menționează că acesta nu este un incident izolat, străzile din Aiud fiind nesigure din cauza câinilor fără stăpân chiar și în mijlocul zilei.

„Cât de sigur e Aiudul noaptea… și ziua. Am sunat la poliția locală. Polițistul local a zis că el nu are ce să facă. A venit și un polițist de la poliția municipiului Aiud. A spus că el chiar nu are ce să facă. Și amândoi au zis că ecarisaj nu există la ora respectivă. În caz de nelămuriri pot transmite IPJ Alba și Politiei Locale, numele polisțistului care a refuzat să intervină și efectiv a plecat, în una din serile precedente acestei postări, când am sesizat prin apel telefonic o situație similară”, a spus localnicul, în postarea care însoțea imaginile.

Citește mai mult

Ştirea ta

Strada Dorului și Valea Aiudului „sufocate” de gunoaie

Publicat

în

Mai multe fotografii realizate astăzi, 21 aprilie 2020, arată cum două zone din municipiul Aiud sunt sufocate de gunoaie şi ambalaje din plastic.

Cum se poate vedea din imaginile dezolante grămezi de pet-uri și de gunoaie umplu canalul de pe strada Dorului și Valea Aiudului. ”Mulțumim concetățenilor noștri”, sunt cuvintele unui localnic.

„Degeaba dau amenzi pentru că cei care aruncă nu au venituri și nu o să le plătească niciodată. Poliția patrulează dar nu pot sta non stop doar în Feleud. Cei care sunt prinși ar trebui puși sa adune gunoaiele din tot Aiudul. Munca în folosul comunității este soluția”, a scris cetățeanul care a postat fotografiile.

Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud