Rămâi conectat

Ştirea ta

Gunoierii de la Asociația RER VEST & Retim și-au început activitatea cu stângul și în Aiud

Publicat

în

După ce s-a făcut de râs în Sebeș, Cugir și Alba Iulia, iată că cei de la Asociația RER VEST & RETIM, reușește să dea cu „bâta în baltă” și în Aiud, unde au provocat nemulțumirea cetățenilor chiar din prima zi, în care au preluat serviciul de salubrizare.

Citește și: RER VEST & RETIM, firmele de casă ale PNL, lasă Alba Iulia sub gunoaie, profitând de indolența PRIMĂRIEI

Iată ce a scris un aiudean despre acest lucru, pe o rețea de socializare: „Sincer nu-mi place postez lucruri negative, dar nu pot las fără cuvinte aceste imagini. Am înțeles o nouă firma de salubritate a preluat managementul deșeurilor în Aiud , nu s-a făcut publicitate, nu se știe unde este sediul firmei, etc. De exemplu eu nu am primit nici o notificare, doar m-am trezit și alții cu gunoiul vărsat în față porții luni dimineață pe strada Avram Iancu. Interesantă metodă de a anunță o schimbare, sau acestea sunt metodele moderne de impunere? Manipulare, șantaj sau batjocură? În orice caz nu sunt de acord cu aceste metode și voi depune reclamație în acest sens”.

Ştirea ta

Condiții de Ev Mediu pe Strada Colinei din Ciumbrud. Din peisaj lipsesc doar carele trase de boi…

Publicat

în

Din păcate asta este realitatea anului 2022, pe strada Colinei, din localitatea Ciumbrud, Municipiul Aiud.

Odată cu venirea ploilor a început calvarul locuitorilor de pe acestă stradă, care sunt și ei cetățeni ai Municipiului Aiud și ar merita puțină atenție din partea actualei administrații locale. Se puteau aduce, în zonă, câteva mașini de pietriș care împăștiat în anumite locuri cu denivelări, le-ar fi făcut și cetățenilor de pe acestă stradă viața mai ușoară.

Dar iată ce ne-a scris o cititoare a aiudinfo.ro, în legătură cu problemele pe care le au locuitorii de pe acestă stradă: „Bună ziua. Vă trimit două filmări pe care le-am făcut zilele trecute, pe strada Colinei, din Ciumbrud, Municipiul Aiud. Din păcate așa arată o stradă marginașă a Aiudului anului 2022, care seamană izbitor de mult cu ceea ce vedem în filmele în care ni se prezintă de trai din Evul Mediu. Chiar nu este posibil ca Primăria Aiud să facă ceva sau să aducă câteva mașini de pietriș și să-l împrăștie pentru a ne face viața mai ușoară și nouă? Vă rog să publicați filmările că poate vede și doamna primar…”

Citește mai mult

Ştirea ta

Cu toate că au dat asigurări administrației aiudene că problemele se vor rezolva, bătaia de joc a gunoierilor de la Asocierea RER VEST & RETIM continuă

Publicat

în

Un „peisaj de poveste” a fost imortalizat de un cetățean din Municipiul Aiud, chiar în această dimineață zilei de astăzi, 17 decembrie 2021, pe strada Unirii, în spatele magazinului Profi, în jurul orei 08:00.

Cetățenii nu pot fi trași sub nici o formă la răspundere pentru acest „peisaj de poveste” din moment ce după întâlnirea care a avut loc în 13 decembrie 2021, între reprezentanții Asocierii RER – Vest & RETIM, primarul municipiului Aiud Oana Badea și executivul local, au fost prezentate în spațiul public „câteva concluzii relevante”, redăm o parte din acestea:

– „La blocuri, operatorul a acceptat colectarea zilnică a deșeurilor, față de propunerea inițială de a fi colectate de trei ori pe săptămână;”

– „Șoferii vechiului operator de salubritate vor activa din nou pe rutele din municipiul Aiud, astfel încât transportul deșeurilor să decurgă fără probleme;”

În vreme ce implicarea autoritățiilor administrativ locale și a primarului Oana Badea în această chestiune este una demnă de lăudat, modul în care Asocierea RER Vest & RETIM continuă să presteze serviciul și atribuțiile asumate este condamnabil, iar promisiunile din cadrul întâlnirii, după cum se vede cu ochiul liber, au fost doar vorbe.

Cetățeanul din Aiud își exprimă regretul și spune că ar fi fost mai bine cu vechii gunoieri, totodată acesta ne transmite că zona cu pricina ar fi supravegheată și monitorizată video, iar dacă acest lucru se adeverește probabil că poate să servească drept un mijloc de observare a modului în care noul operator alege să presteze serviciile asumate printr-un contract și în fața cetățeniilor.

Citește mai mult

Ştirea ta

Un cetățean de pe strada Tudor Vladimirescu, din Aiud, face apel la gunoierii de la Asocierea RER VEST& RETIM să binevoiască a-i ridica gunoiul

Publicat

în

Un cetățean care domiciliază pe Strada Tudor Vladimirescu, din Aiud, ne-a rugat să-l ajutam ca noua firmă de salubritate RER VEST& RETIM să-și facă treaba pentru care este plătită

Citește și: RER VEST & RETIM, firmele de casă ale PNL, lasă Alba Iulia sub gunoaie, profitând de indolența PRIMĂRIEI

„Poate citind acest mesaj se îndură și vin să ne ridice si nouă, celor de pe strada Tudor Vladimirescu gunoiul…”, ne-a scris cetățeanul care ne-a trimis forografia.

Menționăm că de când acestă asociere, considerată a fi una din firmele de casă ale PNL-ului, a preluat gestionarea serviciului de colectare a deșeurilor menajere, în mai multe orașe și comune din județul Alba, probleme de genul celei de mai sus sunt din ce în ce mai frecvente.

Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud