aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Politică » Ieri adversari, astăzi la aceeaşi masă, Oana Badea şi Horaţiu Josan, şase răspunsuri pentru liniştea aiudenilor

Ieri adversari, astăzi la aceeaşi masă, Oana Badea şi Horaţiu Josan, şase răspunsuri pentru liniştea aiudenilor

Publicat în 11.08.2014 la ora 11:00

Aflaţi într-un război politic continuu de ani buni, după recenta hotărâre de unificare a Dreptei pe scena politicii româneşti, liderii PDL şi PNL Aiud, Oana Badea şi Horaţiu Josan se văd acum în postura ca, vrând-nevrând, să se aşeze la aceeaşi masă a politicii locale şi să gândească împreună dezvoltarea edilitară a oraşului, precum şi toate celelalte probleme ce ţin de relansarea economică şi de traiul de zi cu zi al aiudenilor. Cât sunt dispuşi să facă acest lucru, aflaţi din răspunsurile la cele 6 întrebări pe care i le-am adresat fiecăruia.oana badea si horatiu josan
1. Care credeţi că va fi candidatul Alianţei Creştin-Liberale la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis sau Cătălin Predoiu?
Oana Badea: Candidatul cu cel mai mare potenţial de creştere pe termen scurt. Acest lucru reiese doar din cercetarea sociologică. Orice altă abordare ar fi păguboasă.
Mihai Horaţiu Josan: Klaus Iohannis.
2. De ce credeţi acest lucru?
Oana Badea: Pentru că nu poţi câştiga alegerile decât cu cel mai bun candidat raportat la cel mai important actor al alegerilor: electoratul.
Mihai Horaţiu Josan: Pentru competenţa de care a dat dovadă până acum în administrarea Sibiului, pentru modul în care a ştiut să gestioneze problemele administraţiilor în cadrul Asociaţiei Municipiilor din România, pentru relaţiile externe pe care le are în UE şi viziunea referitoare la intrarea României în spaţiul Schengen. Cred că, într-adevăr, va fi un preşedinte arbitru şi nu o să-şi depăşească prerogativele constituţionale.
3. Care credeţi că va fi rezultatul alegerilor prezidenţiale din toamnă?
Oana Badea: Nimeni nu poate ghici. Speculaţiile nu-mi plac. Oricum, singurul sondaj care contează este votul. Trebuie să  ne convingem şi să mobilizăm alegătorii exemplar. Realitatea a dovedit că votanţii de dreapta sunt mai greu de urnit.
Mihai Horaţiu Josan: 51,3% ACL, 48,7% PSD!
4. Încotro credeţi că se va îndrepta România după alegerile prezidenţiale?
Oana Badea: Depinde de rezultat. Est sau vest?!
Mihai Horaţiu Josan: După alegeri, România se va îndrepta într-o direcţie normală cu o integrare tot mai puternică în Europa şi aderarea la spaţiul Schengen.
5. Cum vedeţi evoluţia la nivel naţional a ACL?
Oana Badea: Alianţa este o construcţie pe termen scurt cu un obiectiv clar legat de alegerile prezidenţiale. Fuziunea este un proces care depinde, printre altele, şi de rezultatul de la prezidenţiale.
Mihai Horaţiu Josan: ACL la nivel naţional este o premisă pentru crearea unui partid puternic de dreapta: PNL (PNL – PDL).
6. Dar la nivel local, având în vedere tensiunile existente între cele două partide ale actualei alianţe?
Oana Badea: Un proces lent în care respectul între părţi e cel mai important. Omul iartă şi e bine că e aşa, dar nu uită dacă a fost vreodată trădat sau tratat incorect.
Mihai Horaţiu Josan: La fel ca şi la nivel naţional, iar cei care nu cred în ACL şi în marele PNL trebuie să plece. Şi vechile şi noile tensiuni sunt nişte lucruri false, propagate de una sau două persoane care nu înţeleg ce este democraţia şi nu ştiu să piardă.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 3691 ori

Ieri adversari, astăzi la aceeaşi masă, Oana Badea şi Horaţiu Josan, şase răspunsuri pentru liniştea aiudenilor
4.8 (96.36%) 11 votes

Comentarii

11 Comentarii la Ieri adversari, astăzi la aceeaşi masă, Oana Badea şi Horaţiu Josan, şase răspunsuri pentru liniştea aiudenilor

 1. Radu Dobra Răspunde

  11.08.2014 la 11:59

  Unde-o fi oare acum pupincuriştii distinsului politician Oana Badea, cei ce-l amenințau pe Josan cu tobogane și alte rahaturi? Hai sictir clasă politică de sosea, unde scuipi nu lingi, iar dacă o faci ești mic, mic, extra mic, mai ceva ca muștarul… Bleah!

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • crisan vasile Răspunde

   12.08.2014 la 10:51

   Mai colericule, despre Josan n-ai nimic de spus? Asa ca de la barbat la barbat. Daca…

   Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. alegatorul Răspunde

  11.08.2014 la 14:11

  Oare Badea crede ce spune?, dar stiti cum este in politica nu zici ce gindesti ci ceea ce doreste votantul sa auda.
  Cit despre Josan, el nu intelege ca cei care pierd sunt aiudenii, dar de, el este mare, mare, extra mare……….

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Regele Momo Răspunde

  11.08.2014 la 17:25

  cu sau fara ACL, orasul e praf, gata, mort si pe cale de-a fi ingropat- locuri de munca ioc, investitii si investitori- moca, circulatie de kko, sosele prastie, doar bugetari, mutre suparate pe strada, ranchiuna si razbunari, povesti cu ”va fii” si nimic concret, eventual perspectiva unor impozite crescute pe masura orgoliului politic; si la intrebarea lui @Radu Dobra as raspunde ca sunt la aceeasi masa si impart o bere cu sustinatorii aluilalt- lumea si-a pierdut si coloana vertebrala si se deda dupa ajutorul social ca si floarea aia galbena dupa soare

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Dictatorul Răspunde

  11.08.2014 la 23:03

  DEMOCRARIA tocmai pe asta se bazeaza, pe libertatea si puterea de a nu fii de accord cu interlocutorul tau, chiar si coleg de partid sau alianta. Sau ati uitat domnule Josan ce spunea mentorul dvs taranist Ion Ratiu? “Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange ca sa ai dreptul sa nu fii de accord cu mine.”
  Prea v-ati obisnuit cu unanimitatea, dar e hidoasa si duce la dictatura.

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Dictatorul Răspunde

  11.08.2014 la 23:07

  DEMOCRARIA tocmai pe asta se bazeaza, pe libertatea si puterea de a nu fi de accord cu interlocutorul tau, chiar si coleg de partid sau alianta. Sau ati uitat domnule Josan ce spunea mentorul dvs taranist Ion Ratiu? “Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange ca sa ai dreptul sa nu fii de accord cu mine.”
  Prea v-ati obisnuit cu unanimitatea, dar e hidoasa si duce la dictatura.

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. prietenul radului Răspunde

  12.08.2014 la 10:02

  Dacă reuşim să trecem cu vederea MICA ta greşeală(…Unde-o_ fi pupincuriştii…),ajungem la…şosea, unde ca o curvă ce se respectă,şade politica cu-a ei clasă. Clasa pe care noi alegătorii lingând-scuipând,scuipând-lingând,am modelat-o după chipul şi asemănarea noastră. Acum,mâncând seminţe şi scuipând cojile în capul nealegătorilor, zbierăm cât ne ţine gura că nu ne place propriul nostru copil! Poate a fost mai bună vremea ceauşescului?! Cât despre muştar, la cât am consumat într-un sfert de veac,noi înşine suntem plini de el şi nu doar pe la gură, ci din cap până în picioare. Suntem mici, şi de tot muştarul. Nu te mai agita atâta că… Bleah!Ia mai bine ceva de calmare…, sau de cal mic!

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Romu Răspunde

  12.08.2014 la 21:49

  ce vorbesti Josane, cine nu crede in acl si in marele pnl sa plece? atunci tu esti primul care trebuie sa plece pentru ca la Aiud USL TRAIESTE! ce mai cauta viceprimar psdist daca tu crezi in marele pnl? ori ti-e frica de o femeie viceprimar…desi te dai mare barbat politic. gargara, ca la vorbe fara acoperire esti profesionist

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 8. spearmint Răspunde

  13.08.2014 la 8:35

  sforaituri politice care dovedesc lipsa de interes pentru aiud si aiudeni cu nevoile lor cu tot. cum sa plece cine nu-i de acord cu acl? cine mai ramine atunci? aha, asta-i scopul. pleaca toti si ramanem doar noi cativa care vom face orice vrea muschii nostri si nimeni nu ne critica.asa este cand viniturile ne decid viitorul si existenta.probabil asta inteleg ei prin democratie unii sa conduca orasul chiar si fara carnet de conducere iar poporul din remorca sa taca si sa-si vada de ajutorul social ca primesc bonus artificii electorale sa se bucure si ei de viata

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 9. dezolat Răspunde

  14.08.2014 la 12:08

  Surse din PNL spun ca planul lui Josan este sa-i indeparteze pe cei din PDL si sa ramana el cu gasca lui la putere, in continuare. Si nu-i mare lucru sa se intample asa, amintiti-va cum au plecat oamenii de valoare din FSN in 1990, si au ramas lichelele care ne conduc si azi. Sunt sigur ca oamenii cu coloana verticala din PDL nu vor sta sa-i conduca Josan, vor pleca. Vor continua, oare, campania de strangere de semnaturi pentru demitere de pe alte pozitii? Mi-ar placea sa vad lucrul acesta, sa-l vad trimis pe Josan acolo unde ii este locul: la DNA.

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 10. unul Răspunde

  22.10.2014 la 12:57

  niste jeguri de politiceni care se pupu in cur pt binele lor .se vede ca mai ieri isi scoteau ochi ( cacata de oana badea si sugaciu de josan ) si acum se ling amandoi numa sa-i votam candidati de rahat care o dus orasul la saracie .

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.