aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Știri din zonă » În doar 4 ore, poliţiştii rutieri din Aiud au depistat 37 de şoferi ce au depăşit limita legală de viteză, pe DN1 la Mirăslău

În doar 4 ore, poliţiştii rutieri din Aiud au depistat 37 de şoferi ce au depăşit limita legală de viteză, pe DN1 la Mirăslău

Publicat în 18.05.2018 la ora 18:21

Ieri, 17 mai 2018, între orele 09.00 – 13.00, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud împreună cu poliţiştii rutieri din Aiud şi cu cei ai Serviciului Rutier Alba au desfăşurat, pe DN 1, la kilometri 413 și 415, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor datorate nerespectării, de către conducătorii auto, a regulilor privind viteza de circulaţie.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost depistaţi şi sancţionaţi contravenţional, 37 de conducători auto ce au depășit limita legală de viteză. Alţi 30 de şoferi au fost amendaţi pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, faţă de 5 conducători auto ce s-au angajat în depăşiri ilegale, a fost dispusă măsura complementară a suspendării permisului de conducere.

Valoarea sancțiunilor aplicate este de 22.180 lei.

Inspectoratul de Poliţe Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto să respecte limitele legale ale vitezei de circulaţie şi le reaminteşte că viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile de drum şi trafic reprezintă una dintre cauzele principale ale accidentelor rutiere, în ţara noastră.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 575 ori

5.0
01

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.