aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Însușirea unui telefon uitat de o clientă într-un bar din Aiud i-a adus unui tânăr un dosar penal pentru furt calificat

Însușirea unui telefon uitat de o clientă într-un bar din Aiud i-a adus unui tânăr un dosar penal pentru furt calificat

Publicat în 09.01.2014 la ora 12:30

telefoane-penitenciarUn tânăr de 23 de ani, din Aiud, este cercetat de către polițiștii de investigații criminale pentru furtul unui telefon uitat de o clientă într-un local din municipiu.

După sesizarea prin 112 s-a stabilit că în după amiaza zilei de 7 ianuarie 2014, o tânără în vârstă de 27 de ani  din Aiud şi-a uitat telefonul mobil, în valoare de circa 4.200 de lei, pe un scaun din localul respectiv. La foarte scurt timp s-a întors să-l recupereze însă nu l-a mai găsit, motiv pentru care a anunţat poliţia.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit să-l identifice pe principalul suspect de comiterea furtului,  G.A.L., de 23 de ani, din Aiud, de la care s-a reuşit recuperarea telefonului, acesta fiind restituit păgubitei.

Pe numele suspectului au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 867 ori

Însușirea unui telefon uitat de o clientă într-un bar din Aiud i-a adus unui tânăr un dosar penal pentru furt calificat
4.3 (86.67%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.