aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Știri din zonă » Intervenție a pompierilor din Aiud și a Salvamont Alba, pentru evacuarea și acordarea primului ajutor medical unei persoane care s-a rănit pe Piatra Secuiului

Intervenție a pompierilor din Aiud și a Salvamont Alba, pentru evacuarea și acordarea primului ajutor medical unei persoane care s-a rănit pe Piatra Secuiului

Publicat în 18.08.2019 la ora 16:07

O persoană a fost rănită, la Piatra Secuiului, pe raza comunei Rîmetea. Intervin pompierii din Aiud și Salvamont Alba, pentru evacuare și acordarea primului ajutor medical.

Detașamentul de Pompieri Aiud, cu un echipaj SMURD, intervine în cooperare cu Salvamont Alba pentru evacuarea si acordarea primului ajutor medical unei persoane aflate pe un traseu turistic pe raza comunei Râmetea (Piatra Secuiului).

Potrivit ISU Alba, persoana evacuata acuză o entorsă/fractură și nu se mai poate deplasa.

UPDATE: Serviciul Public Județean Salvamont Salvaspeo Alba a intervenit în zona Râmetea pentru acordare primului ajutor si evacuarea unei turiste în vârstă de 59 ani din Ungaria, cu suspiciune fractură membru inferior stâng. În jurul orei 18:00 a fost predată unui echipaj SMURD.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 457 ori

Comentarii

Știri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.