aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Știri din zonă » Intervenție a pompierilor militari din Aiud pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un saivan, din localitatea Livezile

Intervenție a pompierilor militari din Aiud pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un saivan, din localitatea Livezile

Publicat în 05.11.2018 la ora 11:18

Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit vineri, în localitatea Livezile, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit (saivan), proprietatea lui I.D.

Pompierii militari au acționat cu două autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Livezile.

Ca urmare a acestui incendiu, au ars saivanul pe o suprafață de aproximativ 1000 mp confecționat din lemn și acoperit cu plăci bituminoase, un tractor, circa 50 tone de cereale,  patru remorci încărcate cu porumb, un motor, aproximativ 30 mc material lemnos și circa 80 tone de baloți de lucernă.

S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 3.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 300.000 lei.

Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric produs la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 438 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.