aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Intervenție a pompierilor militari pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie aparținând unui imobil din Aiud

Intervenție a pompierilor militari pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie aparținând unui imobil din Aiud

Publicat în 14.02.2018 la ora 13:39

Pompierii intervin cu două autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazine dintr-o gospodărie situată în municipiul Aiud.

Nu sunt persoane rănite, însă la fața locului s-a deplasat și o ambulanță SMURD, în caz de incidente, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Alba.

”Detașamentul Aiud intervine cu două autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (magazie) din municipiul Aiud”, transmite ISU Alba.

UPDATE: Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit ieri, pe strada Tribut Tudoran din municipiu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei magazii (centrala termică).

Pompierii militari au acționat cu două austospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD. Ca urmare a acestui incendiu, au ars centrala termică și echipamente ale centralei și acoperișul unei hale de tâmplărie (aflată în apropierea încăperii cu centrala termică). Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect.

                        Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor câteva măsuri privind instalațiile electrice, şi anume:

  • nu utilizaţi aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecţie cu defecţiuni sau cu improvizaţii;
  • nu folosiţi siguranţe fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liţă a fuzibilului calibrat;
  • nu suprasolicitaţi instalaţia electrică folosind mai multe aparate simultan.

Acest articol a fost citit de 392 ori

Intervenție a pompierilor militari pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie aparținând unui imobil din Aiud
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.