aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Între 10 și 25 august 2016 are loc la Aiud cea de-a XXI-a ediție a Taberei Internaţionale de Artă Plastică „Inter-Art”

Între 10 și 25 august 2016 are loc la Aiud cea de-a XXI-a ediție a Taberei Internaţionale de Artă Plastică „Inter-Art”

Publicat în 10.08.2016 la ora 16:57

afis-inter-art-tabara-2016Astăzi începe Tabăra Internaţională de Artă Plastică „Inter-Art” Aiud, ajunsă în acest an la cea de-a XXI-a ediţie. Evenimentul propune, în acest an, alături de atelierele de creaţie: pictură, grafică, gravură, sculptură şi instalaţii un eveniment remacabil în acest an- Bienala Intercontinentală de Grafică mică la care participată 110 artişti din 26 ţări.

Vizitele culturale în Cetatea Alba Carolina, la Castelul Huniazilor din Hunedoara, noaptea şi focul de tabără la Rimetea (un sat din zona Trascăului care păstrează prin arhitectură, tradiţii şi obiceiuri valori importante ale comunităţii maghiare din Transilvania). Ediţia de anul acesta reuneşte la Centrul Cultural Liviu Rebreanu din Aiud 38 artişti din 21 ţări şi işi propune să prezinte publicului: expoziţii personale de artă plastică şi de fotografie artistică realizate de artişti din Marea Britanie, Haiti, Republica Moldova şi România.

Sub genericul SOS Terra, deja consacrata expoziţie de mail art, din deschiderea simpozionului, reuneşte în expoziţia de la Galeriile „Inter-Art” Aiud 68 de artişti din 24 ţari. În perioada simpozionului la Aiud se vor desfăşura concerte de muzică folk şi de muzică clasică, o noapte Inter-Art în piaţa Consiliul Europei cu participare artiştilor prezenţi la Aiud. Evenimentul începe pe 10 august și se va încheia pe 25 august.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 79 ori

Între 10 și 25 august 2016 are loc la Aiud cea de-a XXI-a ediție a Taberei Internaţionale de Artă Plastică „Inter-Art”
5 (100%) 4 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.