aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Învăţământul aiudean în sărbătoare

Învăţământul aiudean în sărbătoare

Publicat în 10.01.2013 la ora 21:22

Consilierii locali aiudeni au adoptat în cadrul ultimei şedinţe două hotărâri prin care apreciază performanţele unor unităţi de învăţământ din municipiu. Astfel prin HCL nr. 266/2012, în baza unui proiect iniţiat de consilierul local Oana Badea, cu majoritate covârşitoare de voturi s-a aprobat conferirea diplomei aniversare Colegiului Naţional „Titu Maiorescu” Aiud la sărbătorirea a 90 de ani de la înfiinţarea instituţiei, decernarea unor diplome individuale pentru personalul didactic cu contribuţii relevante la prestigiul şcolii şi amplasarea unei plăci aniversare în incita unităţii de învăţământ.


De asemenea, la propunerea consilierilor locali UDMR, cu aceeaşi majoritate, CL Aiud a aprobat HCL nr. 267/2012 privind acordarea diplomei de recunoaştere onorifică a valorii de patrimoniu cultural Colegiului Naţional „Bethlen Gábor”, cu ocazia împlinirii a 390 de ani de la înfiinţare şi aniversarea a 350 de ani de existenţă în municipiul Aiud.
Cu acest prilej vor fi înmânate diplome de recunoştinţă pentru personalul didactic actual şi pensionar al Colegiului Naţional „Bethlen Gábor” şi pentru persoanele fizice sau juridice care au contribuit semnificativ la prestigiul instituţiei, dar şi  diplome de excelenţă elevilor care contribuie la creşterea prestigiului instituţiei. Pentru aceasta, o comisie mixtă compusă din 2 reprezentanţi ai CL Aiud şi 3 reprezentanţi ai liceului va elabora criteriile pe baza cărora se oferă distincţiile.

Robert GHERGU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 537 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.