aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Știri din zonă » Investiție de 250.000 de lei într-o sală de sport cu 500 de locuri la Galda de Jos

Investiție de 250.000 de lei într-o sală de sport cu 500 de locuri la Galda de Jos

Publicat în 07.03.2013 la ora 12:07

Comuna Galda de Jos va putea găzdui din acest an evenimente și competiții sportive la care să participe 500 de spectatori.

La Galda de Jos vor demara în scurt timp lucrările de construire al acestui obiectiv abmițios, care va fi amplasat la drumul principal, lângă terenul de sport din localitate. Investiția se ridică, potrivit vicepreședintelui CJ Alba Florin Roman, la suma de 250.000 de lei, bani proveniți de la bugetul local al comunei și din fonduri guvernamentale.

“Am discutat cu primarul Galdei, Romulus Raica despre proiectul deja întocmit, al unei frumoase săli de sport la Galda de Jos, care va fi amplasată lângă terenul de fotbal. Noua sală, ridicată din fonduri locale si guvernamentale, va costa în jur de 25 de miliarde de lei vechi și va avea o capacitate de 500 de locuri. Așa că, dacă am rămas și fără fotbal, după terminarea sălii, nu m-ar mira să ne mutăm la Galda cu competițiile sportive. Acest exemplu, rusinos pentru Alba Iulia, de laudat pentru Galda, arată ca se poate, dar si cât preț pun edilii dintr-un municipiu resedinta de județ si de comuna pe sport.”, a mai precizat Florin Roman.

Conducerea Consiliul Județean Alba, împreună cu Primăria Galda de Jos și reprezentanții Apa CTTA, caută soluții pentru a rezolva problema alimentării cu apa la Benic, Cetea si Galda.

Potrivit lui Florin Roman, “una din solutiile tehnice ar fi ca rețeaua să treacă prin spatele caselor, întrucât CJ Alba nu dorește afectarea drumului județean, dar solutia finala va fi luată in cadrul unei dezbateri publice cu cetățenii din cele trei sate si după ce specialiștii vor convenii traseul optim pentru conducta.”

Acest articol a fost citit de 380 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.