aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Administrație » Ionela Danciu, consilier independent: „Nu puteți să fiți atât de lipsiți de profesionalism! Proiecte aberante, intimidări dar dorință de respect reciproc cu primarul municipiului Aiud și consilierii majorității!”

Ionela Danciu, consilier independent: „Nu puteți să fiți atât de lipsiți de profesionalism! Proiecte aberante, intimidări dar dorință de respect reciproc cu primarul municipiului Aiud și consilierii majorității!”

Publicat în 06.09.2017 la ora 20:42

Consilierul local independent, Ionela Danciu, ne-a  transmis un comunicat de presă pe care îl redăm integral mai jos:

„În calitate de consilier local independent., ma vad obligata, conform art. 107 din Regulamentul de functionare a Consiliului Local Aiud :„ alesii locali au obligatia de a adduce la cunoistinta cetatenilor toate faptele si actele administrative ce intereseaza colectivitatea locala„ , sa arat cetatenilor ce proiecte se propun pe ordinea de zi in Consiliul Local din municipiulu Aiud.

Niciodata, nici un consilier local PNL ( fost PDL), nu a facut un proiect semnat de el.

Sa ne concentram pe acest proiect impotriva mea, PH 16 / 21.08.2017

Trebuie explicata procedura/ parcursul unui proiect:

 – orice proiect are atasat ca sustenabilitate materiala si oportuna 😮 expunere de motive, raport de specialitate si /sau Raport de oportunitate
 – inainte de sedinta ordinara cu trei zile sunt organizate comisiile de specialitate in care un proiect este dezbatut, clarificat si votat. Votul este consultativ.

Acum, sa va prezint aberatiile proiectului si nerespectarea legislatiei incununata cu dorinta reducerii mele la tacere , cu participarea tuturor celor implicati:

•  secretarul UAT:

Conform art. 39, lit. k, „ prezinta in fata consiliului punctul sau de vedere cu privire la legalitatea proiectelor de hotarari sau a altor masuri supuse deliberarii consiliului„. Acest proiect nu era legal intrunit!

•  consilierii semnatari PNL ( din fostul PDL) si UDMR, nu au atasat nici un cuvant la acest proiect in vederea supunerii pe ordinea de zi pe care l-au semnat, printr-un raport de specialitate sau motive personale, desi conform art. 60 din Regulamentul de functionare :„ proiectele de hotarari vor fi insotite de expunere de motive si vor fi redactate in conformitate cu normele de tehnica legislativa„. Acest proiect nu avea cum sa fie legal, de cei 11 consilieri semnatari!

In luna Ianuarie 2017 aceiasi consilieri au facut greva japoneza impotriva mea si cu tupeu, fara inscrierea pe ordine de zi , cu acceptul presedintelui de sedinta din PNL( fostul PDL) au putut sa-si sustina, nelegal , punctul de vedere. De acesta data, dupa o sustinere darza din partea mea, ca se incalca prevederile legale prin acest proiect, presedintele de sedinta ( care nu era din majoritate) nu a acceptat discutarea acestuia tocmai pentru ca nu indeplinea procedurile legale!

Dragi cetateni, nu am acceptat vanzarea terenurilor Aiudului. Faceam amendamente de concesionare a terenurilor, la propunerea de vanzare din partea primarului ca initiator si acesti consilieri, niciunul, NICIODATA nu au fost de acord cu concesionarea ( si acum se bat cu pumnul in piept ca ne navalesc investitorii pe teren concesionat). Am scos in evidenta faptul ca actualul administrator public va fi castigatorul concursului. Am oprit datul angajatilor afara din SPAPL cu votul acelorasi consilieri, in conditii de nelegalitate. Am scos in evidenta ca si-au cumparat cele mai scumpe laptopuri din judet, cu 22.000 de lei , doua bucati. Arat public , pe facebook, probat cu acte, cheltuieli ascunse ochiului, inclusiv a consilierilor locali, cu plata catre o formatie care a sustinut un concert in Ciumbrud, pentru o ora , in suma de 30.000 de lei! Am vorbit de cheltuirea a 93.000 de lei de „toaletare„ a Parcului Municipal, in urma unui deces si pentru care nici macar cu functia nu a raspuns nimeni. Au cheltuit 20.000 de lei pentru doua filme proiectate pe stadion si am incercat sa-i conving in sedinta ca nu e momentul aruncarii cu bani publici pe filme . Voi vota mereu proiectele legale si benefice dar nu voi voi face rabat de la indatoririle mele. Am promis ca voi fi corecta si sincera.

Daca prin aceste presiuni si jigniri publice, daca prin gaselnite juridice vor reusi sa ma excluda, cumva, din Consiliul Local, desi sunt si avocati care sa ma apere, urmatorii dati in judecata care intentionati sa vorbiti, sunteti oricare dintre dumneavoastra! Faptul ca sunt blocata pe site-ul institutiei publice, Primaria Municipiului Aiud, ar trebui sa va dea de gandit. Regula democratiei si libertatea de exprimare trebuie sa primeze ! Eu sunt dispusa si prin acest mesaj public sa-I transmit primarului municipiului Aiud ( care in mod repetat in sedinta din Iunie 2017 si-a batut joc de numele meu adresandu-mi-se nemotivat de jignitor: „ consilier independent Danciu Ionela SI Mariana„, care la cererea mea de a-mi prezenta scuze a spus: „ nu comentez„) ca sunt dispusa la o intelegere morala, legala si corecta, de respect, atata timp cat va fi si reciproc, incepand chiar de azi, de la data publicarii articolului, asteptandu-ma si sa nu dati curs . Acestea sunt motive de defaimari publice si jigniri, nu ce am facut eu, ca am oprit si vorbit despre ceea ce mie mi s-a parut in neregula.

Cu deosebit respect pentru cetatenii care m-au votat sau nu, in calitatea mea de consilier local, independent, Danciu Ionela Mariana”.

Acest articol a fost citit de 519 ori

Ionela Danciu, consilier independent: „Nu puteți să fiți atât de lipsiți de profesionalism! Proiecte aberante, intimidări dar dorință de respect reciproc cu primarul municipiului Aiud și consilierii majorității!”
2.3 (46.67%) 3 vote[s]

Comentarii

5 Comentarii la Ionela Danciu, consilier independent: „Nu puteți să fiți atât de lipsiți de profesionalism! Proiecte aberante, intimidări dar dorință de respect reciproc cu primarul municipiului Aiud și consilierii majorității!”

 1. Un tip Răspunde

  06.09.2017 la 21:10

  Am un singur mesaj pentru tine: MARȘ! Dar sa pleci asa departe, incat sa uitam de umbra blestemului tau. Esti o consiliera abstinenta, nu independenta. Am inteles ca te abtii la mai toate proiectele, pentru ca nu le intelegi. Unii spun ca te trezesti vorbind aiurea. Dezinformezi cum respiri. Asa ai facut si acum. Din discutiile purtate am aflat ca acel proiect nu a mai intrat pe ordinea de zi, DECI NU A FOST UN PROIECT DE HCL. A fost pur si simplu un text pe o hartie, fara a avea CALITATEA DE PROIECT. De aceea nu a avut documentele suport. Dar de ce ti-e frica nu scapi. Va intra in urmatoarea sedinta si atunci vei vedea si documentele suport. Si nu scapi nici de proces. Vei raspunde in instanta pentru rahatul public facut, pe care l-ai invatat de la Antena 3. Tu nu esti consilier local, tu nu esti OM, in primul rand. Esti o analfabeta care ai profitat de naivitatea unor aiudeni. Atat tot. Asta nu se va mai ingampla. Lumea s-a lamurit cu tine. Vei fi uitare si asta te doare la maxim.

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Un aiudean Răspunde

  06.09.2017 la 22:01

  Marș tu și tot neamul tău de scursuri umane! Și mă adresez ție ! Știu cine ești mizerie umană ! Nici nu meriti să respiri ! Căcatul care scrie mai sus ! Te deranjează o poziție împotriva ? Managerul ar de nota zece! Ionela are dreptate ! M am saturat de bărbați cu piz..a ! De abia aștept să vă intoarceti cu spatele ! Respect ! Un aiudean!

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • merde Răspunde

   07.09.2017 la 9:49

   ionela, de ce te inflamezi ? limbajul te da de gol chiar daca lasi sa se inteleaga ca ai fi barbat

   Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. merde Răspunde

  07.09.2017 la 9:57

  ia sa organizeze zilele multipletilor cu bani din donatii nu din bugetul primariei

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. CapraCu3Iezi Răspunde

  16.09.2017 la 18:34

  Roiuuuu! In calitate de votant, si mai ales prost votant de data asta, pt. ca am votat-o pe vita asta, cer sa se deschida pamantul si s-o inghita pe Capra cu trei iezi. Si imi cer scuze aiudenilor ca am contribuit activ la introducerea creaturii ăsteia in randul consilierilor locali.

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.