aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » IPJ Alba a organizat o acţiune cu efective mărite, în mediul urban şi rural din zona Aiudului

IPJ Alba a organizat o acţiune cu efective mărite, în mediul urban şi rural din zona Aiudului

Publicat în 08.04.2016 la ora 11:51

politist-circulatie41 de poliţişti au acţionat ieri, 7 aprilie, în zona Aiudului, pentru menţinerea siguranţei publice şi pentru prevenirea accidentelor rutiere. Au fost efectuate 20 de controale, constatate 9 infracţiuni şi aplicate 97 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 22.010 lei.

La data de 7 aprilie 2016, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a organizat o acţiune cu efective mărite, în mediul urban şi rural din zona Aiudului. La această acţiune au participat poliţişti din structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigare a fraudelor şi acţiuni speciale, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, Poliţiei Municipiului Aiud şi Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud.

Poliţiştii au efectuat 20 de controale şi au acţionat în două filtre rutiere, fiind constatate 9 infracţiuni, din care una de natură judiciară, 4 la regimul silvic, două la regimul circulaţiei rutiere şi două de altă natură.

Au fost aplicate 97 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 22.010 lei, din care 5 la Legea 61 din 1991 republicată pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 2 la Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, 87 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Totodată, au fost identificaţi 5 autori de infracţiuni şi a fost luată măsura reţinerii faţă de o persoană.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 124 ori

IPJ Alba a organizat o acţiune cu efective mărite, în mediul urban şi rural din zona Aiudului
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.