aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » IPJ Alba în parteneriat cu IȘJ Alba și CJ Alba au organizat astăzi la Grădinița „Primii Pași” din Aiud concursul de colaje „Atenție! Circul și eu!”

IPJ Alba în parteneriat cu IȘJ Alba și CJ Alba au organizat astăzi la Grădinița „Primii Pași” din Aiud concursul de colaje „Atenție! Circul și eu!”

Publicat în 11.06.2018 la ora 17:50

Continuând tradiţia ultimilor ani, în cadrul Proiectului Educaţie Rutieră – Educaţie pentru Viaţă, organizat de Inspectoratul de Poliție Județean Alba împreună cu Consiliul Județean Alba și Inspectoratul Școlar Județean Alba, la Grădinița „Primii Pași” din municipiul Aiud, a avut loc concursul de colaje „Atenție! Circul și eu!”.

La competiţie au participat 120 de preşcolari din grupele mari de la toate grădiniţele din municipiul Aiud. Aceştia şi-au exprimat cunoştinţele în domeniul circulaţiei rutiere, au creat desene şi colaje, iar un juriu format poliţişti ai structurilor de rutieră şi prevenire precum şi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Alba i-au premiat pe cei mai talentaţi dintre participanţi.

În final, câştigătorii au fost răsplătiţi cu diplome şi rechizite puse la dispoziţie de Consiliul Judeţean Alba.

În perioada 30 mai – 11 Iunie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Alba şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, au  desfăşura o serie de activităţi dedicate copiilor, cuprinse în cadrul Proiectului „Educaţie Rutieră, educaţie pentru viaţă”.

Sute de copii din judeţ au participat la concursuri, expoziţii şi activităţi recreative ce au avut ca scop consolidarea cunoştinţelor privind regulile de circulaţie şi prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicaţi minorii.

Acest articol a fost citit de 194 ori

IPJ Alba în parteneriat cu IȘJ Alba și CJ Alba au organizat astăzi la Grădinița „Primii Pași” din Aiud concursul de colaje „Atenție! Circul și eu!”
4 (80%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.