aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Administrație » Joi, 18 aprilie 2019: Primăria Aiud organizează licitație pentru închirierea locurilor de vânzare destinate produselor agroalimentare din Piața Agroalimentară „Dr. Constantin Hagea”

Joi, 18 aprilie 2019: Primăria Aiud organizează licitație pentru închirierea locurilor de vânzare destinate produselor agroalimentare din Piața Agroalimentară „Dr. Constantin Hagea”

Publicat în 28.03.2019 la ora 13:47

Primăria Aiud organizează joi, 18 aprilie 2019, de la ora 12.00, în Piața Agroalimentară „Dr. Constantin Hagea” din Aiud, str. Iuliu Maniu, nr. 38, licitație publică cu strigare pentru închirierea locurilor de vânzare destinate produselor agroalimentare.

Procedura de organizare şi desfășurare a licitației este prevăzută în regulamentul de funcționare a pieței, afișat în perimetrul acesteia.

Cei interesați vor depune la administrația pieței cerere de închiriere pentru locurile de vânzare solicitate şi vor prezenta documentele care le atestă calitatea de comerciant sau producător agricol persoană fizică, până în data de 17 aprilie 2019, ora 12:00.

Cererile vor fi însoțite de certificatul de atestare fiscală eliberat de Primăria municipiului Aiud, prin care se face dovada faptului că solicitantul nu are obligații de plată restante către bugetul local.

Nedepunerea sau neprezentarea documentelor solicitate atrage după sine respingerea cererii.

Informații suplimentare se pot obține la sediul administrației pieței sau la telefon 0258/863582.

Acest articol a fost citit de 146 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.