aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » La Aiud va avea loc cea de a doua ediţie a evenimentului „Dăruind, vei dobândi”

La Aiud va avea loc cea de a doua ediţie a evenimentului „Dăruind, vei dobândi”

Publicat în 11.11.2017 la ora 11:00

Peste 200 de cetăţeni de vârsta a treia din municipiul Aiud sunt invitaţi la o petrecere de prindere a postului de Crăciun.

Aceştia sunt invitaţi de către Primăria şi Consiliul Local al municipiului Aiud să se înscrie şi să-şi ridice personal biletele de participare la masa festivă prilejuită de lăsarea secului şi prinderea postului de Crăciun, masă care va avea loc marţi, 14 noiembrie 2017, la Salonul Giorgia din municipiu. Având denumirea generică „Dăruind, vei dobândi” şi considerat de către organizatori ca fiind „o seară în familie”, evenimentul se află la a doua ediţie şi, potrivit organizatorilor, se doreşte a fi o întâlnire de suflet între seniorii municipiului şi administraţia locală, întâlnire în care se vor putea depăna amintiri şi petrece clipe frumoase asistând la un program plin de surprize oferit de organizatori.

Susţinând că „Momentul prinderii postului la români marchează începutul unei perioade de timp în care fiecare îşi îndreaptă gândurile către semenii săi, oferindu-le atenţie, dragoste şi sprijin şi având în vedere faptul că a dărui este în firea întregului univers, iar a accepta darul este a doua natură a universului, precum şi faptul că cel care dăruieşte, dobândeşte negreşit fericire şi împlinirea din zâmbetul celui care a primit”, în încercarea de a aduce un strop de fericire în sufletul fiecărui participant la eveniment, administraţia locală a cerut consiliului local şi a obţinut aprobarea de a cheltui pentru susţinerea financiară a evenimentului suma de 4.000 de lei. „Am fost şi anul trecut şi mi-a plăcut tare mult. Abia aştept să fim din nou împreună, ştiţi de ce? Deoarece în fiecare an zeci de oameni ne părăsesc, se duc dincolo, pe lumea cealaltă şi cred că este foarte bine să ne bucurăm de fiecare clipă şi pentru că binele îl pot face oamenii deosebiţi, iar rău oricine”, ne-a declarat domnul A.P., unul dintre participanţii la acest eveniment care se pare că va deveni tradiţional în municipiul Aiud.

Dorel LAZĂR

Facebook 

Acest articol a fost citit de 344 ori

La Aiud va avea loc cea de a doua ediţie a evenimentului „Dăruind, vei dobândi”
5 (100%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.