aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » La Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” din Aiud s-a deschis expoziţia de pictură semnată Natalia Bardi

La Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” din Aiud s-a deschis expoziţia de pictură semnată Natalia Bardi

Publicat în 26.03.2013 la ora 18:09

Centrul Cultural Liviu Rebreanu din Aiud a găzduit vineri, 22 martie, un eveniment de excepţie. Este vorba despre vernisajul expoziţiei de pictură semnată de artistul plastic – Natalia Bardi. Expoziția reunește peste 40 de lucrări cu peisaje și flori cu revărsarea specifică de forme și culoare. Aceasta poate fi vizitată până în data de  2 aprilie 2013.

„Pânzele expuse pe simeze ilustrează etape de căutare artistică din ultimii trei ani. Trăirile artistului par să se inspire din sensibilitatea specifică spiritului feminin punând accent pe farmecul neasemuit al luminii prin intermediul căreia tot ceea ce ne înconjoară capătă misterul, forma și expresia artistică. În prag de primăvară vibrația caldă a luminii solare pare mai mult decât o simplă căutare, pare o mărturie a iubirii, amărăciunii sau bucuriei deopotrivă”, a explicat prof. Despina Stanciu, președinte ASTRA Despărțământul „ Ovidiu Hulea” Aiud.

Pictorița Natalia Bardi (formată la Școala de Artă Populară din Alba–Iulia.) are în palmares 14 expoziții personale, 109 expoziții de grup, participări la tabere de pictură organizate în țară și peste hotare precum și lucrări în colecții particulare din România, Austria, Anglia, Germania, Franța, Italia, Spania, SUA.

„Membră a Astrei aiudene încă de la constituire, Natalia Bardi a reușit în această calitate să-și aducă aportul la definirea dimensiunii culturale a activității asociației noastre”, a adăugat Despina Stanciu.

Evenimentul a fost organizat de ASTRA, Despărțământul „Ovidiu Hulea” din Aiud, cu sprijinul Centrului Cultural Liviu Rebreanu Aiud, Fundația Inter-Art Aiud, Primăria și Consiliul Local Aiud.

Acest articol a fost citit de 403 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.