aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Știri din zonă » La Livezile, polițiștii de la imigrări au depistat un cetățean sârb căruia i-a expirat dreptul de şedere în România

La Livezile, polițiștii de la imigrări au depistat un cetățean sârb căruia i-a expirat dreptul de şedere în România

Publicat în 26.02.2013 la ora 11:07

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al Judeţului Alba, au desfăşurat, luni 25 februarie, o actiune cu forţe proprii pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor pe raza judeţului Alba.

“Cu această ocazie, a fost depistat P.S., de 41 de ani, din Serbia, care se afla cu şedere ilegală pe raza comunei Livezile.

În urma  verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul a intrat legal pe teritoriul României însă nu a respectat dreptul de şedere conferit prin lege, totalizând un număr de 60 de zile de şedere ilegală. De asemenea, s-a stabilit că din decembrie 2012 până în prezent, P.S. a desfăşurat activităţi lucrative, fără forme legale, la o societate comercială cu punct de lucru în comuna Livezile, judeţul Alba.

Poliţiştii Serviciului pentru Imigrări au luat măsura sancţionări contravenţionale a străinului, pentru şedere ilegală, cu amendă în valoare de 600 de lei iar faţă de societatea comercială pentru care acesta a lucrat fară forme legale, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 3.000 lei”, se arată în comunicatul remis presei de IPJ Alba.

Acest articol a fost citit de 344 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.