aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » La Stadionul Metalul din Aiud sportul este îngropat în… mocirlă

La Stadionul Metalul din Aiud sportul este îngropat în… mocirlă

Publicat în 13.02.2017 la ora 18:38

“Stadionul Metalul a devenit în ultima vreme pistă pentru maşini. Oare chiar nu se poate puţin respect pentru cei care practică sport şi îl întreţin în limita în care se poate?” Este întrebarea care îi frământă de ceva timp pe locuitorii din Aiud, nemulţumiţi  de faptul că pista de atletism a stadionului Metalul este frecvent folosită ca şi pistă pentru maşini.

Stadionul Metalul este proprietate privată, în administraţia unei firme din Blaj. Pentru folosirea acestuia nu se percepe nici o taxa, acordul de utilizare fiind doar verbal.

În momentul de faţă pista de alergări cu greu poate fi folosită de către cei care practică sport, fie el de performanţă, fie de plăcere. Folosită ca pista pentru maşini de cei care cel mai probabil nu îi cunosc menirea, aceasta a ajuns să semene cu o mare mocirlă, mai ales după topirea zăpezii. Cu cât te apropii mai mult de ea, cu atât îţi vine să fugi de la faţa locului. Şi nu ca probă de fond, ci din cauza condiţiilor mizerabile în care arată.

Cu atât mai grav este ceea ce se întâmplă având în vedere că în toamna anului trecut aici a avut loc şi un accident datorat maşinilor care nu ar avea ce să caute pe un teren de sport.

“Ca şi în alte locuri, unii ţin să-şi etaleze caii putere rămaşi în hârburile luate la mâna 3-4 iar pentru asta distrug tot ce nu ţine de hârb…e lipsă de respect faţă de cei care încă folosesc stadionul, e lipsă de civism, de bun-simţ  şi de minima bună-creştere…patronul spaţiului ar putea să interzică hârburile în incintă şi să permită accesul celor care fac sport …”, este mesajul unui  aiudean nemulţumit.

Cetăţenii sunt neputincioşi în faţa dezastrului de la stadionul Metalul şi fac un apel către cei autorizaţi să ia măsurile necesare pentru ca astfel de evenimente să nu mai aibă loc, iar stadionul să poată fi folosit în scopul care îi este menit.

Acest articol a fost citit de 193 ori

La Stadionul Metalul din Aiud sportul este îngropat în… mocirlă
3.7 (73.33%) 3 votes

Comentarii

2 Comentarii la La Stadionul Metalul din Aiud sportul este îngropat în… mocirlă

 1. Dorel file de poveste Răspunde

  15.02.2017 la 9:58

  cocalari

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Gigi Răspunde

  16.02.2017 la 22:42

  Pedelei portocalii care acum se umfla in pene…Zieau ca le-a dat voie Primaria, ca se au bine cu primarita.

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.