aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Politică » Ladislau KOBLE, vicepreședinte ALDE: „Municipiul Aiud are nevoie de un primar cu bun simţ, dibaci şi să fie capabil să îl dezvolte!”

Ladislau KOBLE, vicepreședinte ALDE: „Municipiul Aiud are nevoie de un primar cu bun simţ, dibaci şi să fie capabil să îl dezvolte!”

Publicat în 02.04.2016 la ora 10:30

Koble-martie-2016În cadrul unei conferinţe de presă, av. Ladislau Koble, vicepreşedinte al ALDE Alba, preşedinte al ALDE Aiud, a explicat desemnarea lui Nicolae Ţon pentru a candida la Primăria municipiului Aiud.

„Am considerat că Nicolae Ţon e mai reprezentativ pentru Aiud, că va primi mai multe voturi decât mine şi are mai multă disponibilitate în raport cu candidatura sa la primărie. Eu, după un anumit timp, voi urma vocaţia universitară… După unificarea celor două partide, PC şi PLR, vrem să venim cu candidaţi la primării – oameni simpli, care să exprime o simbioză între partea socială şi cea liberală; avem liberali autentici, cu o percepţie socială. Majoritatea covârşitoare a candidaţilor din zona Aiud – Ocna Mureş nu vor veni de la alte partide, asta nu pentru că am avea ceva împotriva celor care nu se regăsesc în alte partide… După părerea mea, cei care au îndurat condiţii grele e corect să aibă o şansă – să candideze”, a spus av. Koble. Referindu-se la adevăraţii liberali, purtătorul de cuvânt al ALDE a spus că nu are nimic împotriva celor care muncesc la stat. „Sunt cu adevărat revoltat când cineva clamează liberalismul şi nu face nici cel mai mic gest pentru a-l dezvolta! Oare parlamentarii PNL, deputatul Dan Simedru şi senatorul Alexandru Pereş, în 4 ani de mandat, câte proiecte cu caracter liberal au iniţiat? Altele decât bazaconia de a lega Cugirul de autostradă, că dacă mai racordează şi Florin Roman Sebeşul cu Viena va fi totul complet!”. Referindu-se la municipiul Aiud, av. Koble a remarcat faptul că „acesta are şi o parte frumoasă, dar din păcate edilii nu ştiu să-i aprecieze farmecul! În centrul oraşului se află Cetatea Aiudului, cu două biserici, dintre care cea evanghelică se află într-o stare deplorabilă”. La Aiud se resimte tot mai mult criza locurilor de muncă, sunt aici muncitori cu înaltă calificare – lăcătuşi, strungari, frezori, dar lipsesc investitorii. „Nu e deloc normal ca aiudenii să facă zi de zi naveta la Alba Iulia, Sebeş sau Turda! Primarul municipiului trebuie să fie o persoană cu bun simţ, dibaci şi cu drag de oraş, să fie capabil să îl dezvolte”, a declarat av. Ladislau Koble.

A. D. T.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 328 ori

Ladislau KOBLE, vicepreședinte ALDE: „Municipiul Aiud are nevoie de un primar cu bun simţ, dibaci şi să fie capabil să îl dezvolte!”
3.7 (73.33%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.