aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Legume, fructe și produse tradiționale, expuse spre vânzare de producătorii agricoli în Piața ”Dr. Costantin Hagea” din Aiud, cu prilejul „Zilei Recoltei – 2019”

Legume, fructe și produse tradiționale, expuse spre vânzare de producătorii agricoli în Piața ”Dr. Costantin Hagea” din Aiud, cu prilejul „Zilei Recoltei – 2019”

Publicat în 21.09.2019 la ora 12:38

În cursul acestei dimineți, în Piața „Dr. Constantin Hagea” din municipiul Aiud a debutat tradiționalul târg „Ziua Recoltei – 2019”.

Astfel, aiudenii și toți cei care trec prin municipiu își pot procura și aproviziona cămările cu produse proaspete de toamnă, direct de la gospodinele și gospodarii veniți să-și prezinte hărnicia și priceperea în bucătărie și la lucrul câmpului.

Așa cum stă bine unor gospodari adevărați, luna septembrie este dedicată toamnei și roadelor ei.

Sâmbătă, 21 septembrie 2019, începând cu ora 08:00, la Aiud se sărbătorește efortul depus în timpul anului de producătorii agricoli din municipiu și din împrejurimi.

Evenimentul are loc în Piața Dr. Constantin Hagea, unde standurile amenajate vă îndeamnă să achiziționați produsele autentice, „de-ale locului”, cât timp ele mai pot fi găsite direct de la producător.

Printre cei care s-au bucurat de acest festival al toamnei și au vizitat standurile expoziționale amenajate de producătorii agricoli s-au numărat președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, Dumitru Fulea, vicepreședinte al Consiliului Județean și deputatul PNL Florin Roman.

 

Facebook 

Acest articol a fost citit de 221 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.