aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Legume și fructe de sezon, expuse spre vânzare de producătorii agricoli din zona Aiudului, în Piața ”Dr. Costantin Hagea”, cu prilejul „Zilei Recoltei – 2017”

Legume și fructe de sezon, expuse spre vânzare de producătorii agricoli din zona Aiudului, în Piața ”Dr. Costantin Hagea”, cu prilejul „Zilei Recoltei – 2017”

Publicat în 23.09.2017 la ora 12:40

În această dimineață, Piața „Dr. Constantin Hagea” din municipiul Aiud a găzduit tradiționalul târg „Ziua Recoltei – 2017”. Astfel, aiudenii și toți cei care trec prin municipiu își pot procura și aproviziona cămările cu produse proaspete de toamnă, direct de la gospodinele și gospodarii veniți să-și prezinte hărnicia și priceperea în bucătărie și la lucrul câmpului. 

”În ciuda ploii mărunte, zeci de aiudeni, și nu numai, au ajuns de la primele ore ale dimineții în Piața Dr. Constantin Hagea pentru a achiziționa diverse produse pregătite de comercianți. „Ziua Recoltei” continuă până la ora 13:00”, au transmis reprezentanții primăriei.

Potrivit acetora, eforturile depuse de-a lungul anului de producătorii agricoli din municipiu și din localitățile învecinate vor fi răsplătite în această zi de sărbătoare a roadelor pământului.

Printre cei care s-au bucurat de acest festival al toamnei și au vizitat standurile expoziționale amenajate de producătorii agricoli s-au numărat președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, senatorul Alexandru Pereș și deputatul Sorin Bumb.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 147 ori

Legume și fructe de sezon, expuse spre vânzare de producătorii agricoli din zona Aiudului, în Piața ”Dr. Costantin Hagea”, cu prilejul „Zilei Recoltei – 2017”
4.8 (96%) 5 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.