aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Administrație » Liviu Florea, administrator public al municipiului Aiud: „Camerele de supraveghere au pus piedică infracționalității din municipiu”

Liviu Florea, administrator public al municipiului Aiud: „Camerele de supraveghere au pus piedică infracționalității din municipiu”

Publicat în 02.08.2019 la ora 8:34

Liviu Florea, administratorul public al municipiului Aiud, într-o postare pe rețeaua de socializare facebook, a prezentat câteva cifre comparative cu privire la impactul pe care l-a avut instalarea unui sistem de monitorizare video modern în oraș asupra infracționalității:

”Iată ca sistemul de monitorizare video din municipiul Aiud, care are rolul de a descuraja producerea de fapte infracționale, își demonstrează utilitatea.

Infracțiunile din municipiul Aiud sunt în scădere. Principalele genuri de fapte comise la nivelul municipiului Aiud în anul 2018 au fost după cum urmează:

– faptele de distrugere au scăzut cu 45, înregistrându-se un număr de 111 infracțiuni;
– criminalitatea contra persoanei – au fost înregistrate un număr de 138 infracțiuni de lovire și alte violențe, cu 68 mai puține față de anul precedent.

Pozitiv este faptul că nu au fost sesizate infracțiuni de tentativă de omor, omor, lovituri cauzatoare de moarte sau viol urmat de moartea victimei.”

Acest articol a fost citit de 1359 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.