aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Administrație » Liviu Florea: „Spitalul Municipal Aiud va fi dotat cu un computer tomograf”

Liviu Florea: „Spitalul Municipal Aiud va fi dotat cu un computer tomograf”

Publicat în 31.10.2018 la ora 18:30

Spitalul Municipal Aiud va fi dotat cu un computer tomograf, iar primăria vizează modernizarea și extinderea ambulatoriului, a scris, astăzi, pe Facebook, administratorul public, Liviu Florea.

”Când am vorbit, pentru prima dată, despre intenția de a achiziționa un #Computer #Tomograf pentru Spitalul Municipal Aiud – SPA, a părut un obiectiv de neatins. Dar iată că aiudenii au demonstrat, încă o dată, că se pot aduna în jurul unui obiectiv care unește: #sănătatea #comunității. După nenumărate refuzuri primite de la Ministerul Sănătății, noi, comunitatea, am reușit, prin forțe proprii (buget local, sponsorizări), achiziționarea acestui aparat performant, indespensabil oricărui spital care se dorește a se dezvolta.

A fost semnat contractul de achiziție al Sistemului Computer Tomograf pentru dotarea Spitalului Municipal din Aiud. Acesta urmează a fi livrat și plătit integral până la sfârșitul acestui an”, a precizat Liviu Florea.

Spitalul se află în subordinea primăriei.

”Mai mult, #investițiile nu se opresc aici. Dincolo de renovarea spațiului care va găzdui CT-ul, am depus și #proiectul care vizează #reabilitarea, #extinderea și #dotarea #ambulatoriului (policlinicii, cum este cunoscut) și care se află în evaluare. Și cu puțin noroc, va deveni o realitate.

Prin intermediul acestui proiect, #fonduri #europene de peste #10milioane de lei vor fi investite în spitalul din Aiud. Pentru că #nepasă, potrivit sursei citate.

Acest articol a fost citit de 246 ori

3.7
03

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.