aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Știri din zonă » Liviu Gigel, primar Mirăslău: „Lucrările la canalizarea din comună sunt în grafic”

Liviu Gigel, primar Mirăslău: „Lucrările la canalizarea din comună sunt în grafic”

Publicat în 02.08.2019 la ora 10:00

Administrația locală din Mirăslău afirmă că în vara anului 2020 două dintre satele componente vor beneficia de o rețea nou nouță și modernă de colectare a apelor reziduale.

Potrivit primarului Liviu Gigel Alexandru lucrările la proiectul de introducerea a rețelei de canalizare din localitățile Mirăslău și Decea demarat în urmă cu aproximativ un an sunt în grafic.

„Lucrările au început anul trecut și în ciuda unor dificultăți  întâmpinate firma care se ocupă de construirea acestei rețele se află în grafic” afirmă primarul Liviu Gigel Alexandru.

Primarul comunei Mirăslău spune că rețeaua de apă și cea de canalizare este una dintre problemele majore ale administrației locale care dorește ca în curând să poată spune că administrează o comună europeană.

Potrivit informațiilor obținute de la oficialul administrației locale din Mirăslău lucrările pentru introducerea rețelei de canalizare se întinde pe o distanță de câțiva kilometrii și sunt finalizate în proporție de peste 50%, iar înființarea rețelei de canalizare în localitățile Mirăslău și Decea beneficiază de o finanțare obținută prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2, finanțare care se ridică la o valoare totală de 10.586.728 lei.

Dorel Lazăr

Acest articol a fost citit de 359 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.