aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Știri din zonă » Lucrări de înlocuire a acoperișului si de izolare a cladirii în care funcționează Școala Gimnazială „Demetriu Radu” din Radesti

Lucrări de înlocuire a acoperișului si de izolare a cladirii în care funcționează Școala Gimnazială „Demetriu Radu” din Radesti

Publicat în 21.11.2019 la ora 10:00

La Școala Gimnazială „Demetriu Radu” din Rădești se desfășoară într-un ritm intens lucrările de înlocuire a a acoperișului clădirii, dar și de izolare a pereților exteriori.

Viceprimarul comunei, ing. Nicolae Bucur ne-a declarat că investiția a luat startul mai târziu, dar că timpul destul de frumos va ajuta constructorul să finalizeze lucrarea cît mai devreme.

Potrivit edilului, suma alocată pentru acest demers se ridică la 2 milioane lei, iar fondurile destinate reparațiilor se derulează prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Viceprimarul Bucur susține că administrația locală a făcut demersuri pentru obținere de finanțare și pentru reabilitarea corpului de clădire (cea veche) aflată în curtea  instituției de învățământ.

Constantin PREDESCU

Acest articol a fost citit de 383 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.