aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Lucrările de asfaltare programate în cartierul Microraion III din Aiud au fost oprite

Lucrările de asfaltare programate în cartierul Microraion III din Aiud au fost oprite

Publicat în 08.07.2016 la ora 10:00

primaria-aiud-nouUn fapt inedit s-a întâmplat la Aiud. Lucrările de asfaltare din cartierul Microraion III au fost oprite de către noul primar Oana Badea. Motivul? Unul simplu: vechea administraţie a decis asfaltarea străzilor înainte de reabilitarea sau modernizarea infrastructurii de apă şi canal.

Cartierul respectiv are reţeaua de distribuţie a apei potabile veche şi subdimensionată, mare parte din conductele acesteia fiind din azbociment, material cancerigen interzis peste tot în lume. Noul primar a dispus înlocuirea în regim de urgenţă a conductelor respective, apoi aşternerea covorului asfaltic, afirmând că: „Nu se va asfalta decât după înlocuirea conductelor de azbociment, ca să nu tocăm banii aiudenilor”. Se pare că noua conducere a municipiului Aiud este pusă bine pe treabă. Oana Badea şi Helga Lorincz, prima în calitate de primar, cea de a doua în calitate de viceprimar al municipiului Aiud, au solicitat un control al Curţii de Conturi la primărie şi au dispus un audit la Spitalul Municipal Aiud. De asemenea, Oana Badea a „chemat la ordin”, la un prim dialog, reprezentanţii firmei de salubritate, pentru a analiza modul în care se face salubrizarea municipiului şi găsirea unor modalităţi de rezolvare a deficienţelor acestui serviciu.

Dorel LAZĂR

Facebook 

Acest articol a fost citit de 875 ori

Lucrările de asfaltare programate în cartierul Microraion III din Aiud au fost oprite
3.3 (66.67%) 6 votes

Comentarii

Un Comentariu la Lucrările de asfaltare programate în cartierul Microraion III din Aiud au fost oprite

  1. feleudean Răspunde

    08.07.2016 la 10:31

    hi,hi,hi tevile de apa din pamant nu se vedeau dar asfaltul da se vede electoral si nu doar administratia veche a gresit cand a vrut sa zugraveasca peretii inainte de-a sapa peretii pentru instalatia electrica ci mai ales ”specialistii” care au trecut peste cunostintele lor si au acceptat compromisul si tot ei sunt si acum sub noua administratie e rusinos pentru ei ca sa vina profesoarele sa le spuna ce trebuie facut

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.