aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Luni, 16 mai 2016: Eveniment organizat la Centrul Cultural ”Liviu Rebreanu” din Aiud, cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei

Luni, 16 mai 2016: Eveniment organizat la Centrul Cultural ”Liviu Rebreanu” din Aiud, cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei

Publicat în 15.05.2016 la ora 11:26

eveniment-ziua-familiei-aiud-2016Ziua Internațională a Familiei va fi sărbătorită mâine 16 mai 2016, la Aiud, printr-un eveniment organizat la Centrul Cultural ”Liviu Rebreanu” din municipiu.

Intitulat sugestiv „Aiudul ca o mare familie”, evenimentul cuprinde o șezătoare cu povestiri de familie, interviuri – film, expoziție de desene, momente artistice și muzică folk cu Marius Moga.

Evenimentul se va desfășura luni, 16 mai 2016, cu începere de la ora 12.30.

Organizatori: Primăria și Consiliul Local Aiud, Colegiul Tehnic Aiud, Școala Gimnazială Axente Sever Aiud, Centrul Cultural Liviu Rebreanu Aiud, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională. Coordonatoriai evenimentului sunt profesorii Oana Badea, Ramona Buta, Liliana Miron, Gheorghe Suciu, Ioana Szilaghi, iar colaboratori profesorii Daciana Mihăilă, Sofia Trinc, Elena Boldor, înv. Sorinela Csiki, înv. Rodia Petruțiu.

Ziua internațională a familiei este sărbătorită, anual, la 15 mai și reflectă importanța pe care comunitatea internațională o acordă familiilor.

Ziua internațională a familiei a fost instituită de Adunarea Generală a ONU la 20 septembrie 1993, în baza Rezoluției 47/237, reprezentând o oportunitate pentru a crește gradul de conștientizare a problemelor de familie și a proceselor sociale, economice și demografice care afectează familiile.

Acest articol a fost citit de 66 ori

Luni, 16 mai 2016: Eveniment organizat la Centrul Cultural ”Liviu Rebreanu” din Aiud, cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.