aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Luni, 4 martie 2019, are loc Ziua porţilor deschise la Şcoala Gimnazială „Ovidiu Hulea”, din Aiud

Luni, 4 martie 2019, are loc Ziua porţilor deschise la Şcoala Gimnazială „Ovidiu Hulea”, din Aiud

Publicat în 03.03.2019 la ora 10:00

ALDE AIUD LOCALE - 2020

Luni, 4 martie 2019, Şcoala Gimnazială „Ovidiu Hulea”  din Aiud organizează evenimentul „Ziua porților deschise”, acţiune organizată organizată în scopul prezentării celor interesați toate oportunitățile de care dispune instituția în procesul educaționale al copiilor din Aiud.

În acest sens, între orele 11 și 15 cei care doresc să afle resursele materiale şi umane de care vor dispune copii lor sunt așteptați de conducerea și cadrele didactice din şcoală.

Cu această ocazie va fi  prezentat planul de şcolarizare, care are prevăzut 2 clase pregătitoare (64 de copii), facilităţile oferite elevilor, baza materială şi umană a şcolii, rezultatele deosebite ale elevilor şi cadrelor didactice la diferite concursuri şi olimpiade şcolare, activităţile extraşcolare şi extracuriculare, proiectele şi parteneriatele şcolii, planurile de viitor.

Totodată părinții vor putea să viziteze spaţiile şcolare, dându-le astfel ocazia să vadă unde vor studia copiii lor, viitorii şcolari. Li se va prezenta sala pentru orele de educație fizică și a cabinetul de informatică, iar învăţătoarele vor  prezenta laboratorul de informatică accesând site-ul școlii la adresa (www.aiud.ro/ovidiuhulea) site pe care cei curioși vor putea găsi informații privind: misiunea și viziunea școlii, oferta educaţională, activitățile, regulamentul de ordine interioară cât și metodologia de înscriere a copiilor în învăţământul primar pentru anul școlar 2019-2020, în plus de acestea părinţii vor avea ocazia de a vedea activitatea  la clasă, caietele elevilor din clasele primare și de a purta discuţii cu cadrele didactice.

„Ziua porților deschise se adresează în egală măsură atât părinţilor cât și publicului larg. Pentru părinţi va fi un bun prilej să primească răspunsuri la toate întrebările,  legate de Şcoala Gimnazială „Ovidiu Hulea” Aiud şi să se convingă singuri că această şcoală este cea mai bună alegere pentru copiii lor.

Toți cei care ne vizitează școala , au  ocazia să vadă şi să afle nemijlocit modul în care eforturile comunităţii se oglindesc în creşterea şi educarea acestor copii şi, totodată,  modul în care legătura firească cu școala contribuie decisiv  la formarea lor ca oameni de nădejde ai societăţii” ne-a declarat doamna Demeny Ida, directorul Școlii Gimnaziale „Ovidiu Hulea” din Municipiul Aiud.

Dorel Lazăr

Facebook 

Acest articol a fost citit de 137 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.