aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Mâine, 1 iunie 2019, toții copii din Aiud sunt invitați în Parcul Municipal pentru a sărbători Ziua Internațională a Copilului

Mâine, 1 iunie 2019, toții copii din Aiud sunt invitați în Parcul Municipal pentru a sărbători Ziua Internațională a Copilului

Publicat în 31.05.2019 la ora 16:46

Consiliul Local Aiud a votat proiectul de hotărâre, astfel că, mâine, 1 iunie 2019, începând cu ora 11:00 vă invităm în Parcul Municipal Aiud pentru a sărbători împreună Ziua Internațională a Copilului.

Am pregătit diverse activități pentru cei mici, printre care putem enumera: jocuri, pictură pe față, modelaj de baloane, concurs probă cu obstacole, desene pe asfalt și o inedită întrecere de tip „color run”.

• Pe participanții la „color run” îi îndemnăm să poarte un tricou alb pentru a spori efectul culorilor. Pudra folosită nu este toxică și nu pătează hainele.

Copiii cu vârsta de până la 18 ani vor avea acces gratuit la Muzeul de Științele Naturii, în intervalul orar 08:00 -16:00.
Vă rugăm să urmăriți pagina noastră de Facebook pentru eventuale modificări ale programului de mâine, în cazul în care vremea nu va ține cu noi.

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local Aiud, în colaborare cu Serviciul de Ajutor Maltez în România, sucursala Aiud, cu Centrul Cultural „Liviu Rebreanu” Aiud și cu Muzeul de Științe ale Naturii Aiud.

Acest articol a fost citit de 186 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.