aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Mâine, 22 aprilie, la Aiud va fi sărbătorită „Ziua internațională a cărții”

Mâine, 22 aprilie, la Aiud va fi sărbătorită „Ziua internațională a cărții”

Publicat în 21.04.2016 la ora 13:03

ziua-internationala-a-cartii-aiud-201623 Aprilie 2016 este Ziua internatională a cărtii, cel mai bun prilej pentru a face o bucurie! Desi cu totii stim că nimic nu e gratis, în vederea celebrării acestei zile, ai ocazia de „a cumpăra” o carte neavând nevoie de bani sau lucruri materiale.

Tot ce trebuie sa iei cu tine este bunăvointa si să vii in fața Complexului Swen din Aiud, în data de 22 APRILIE 2016,  pentru a descoperi ce cărti ti-am pregătit. De asemenea, nu uita să vizitezi unul din punctele de colectare a cărtilor pentru a dona o carte.

A doua editie a evenimentului este organizata de Colegiu National Titu Maiorescu Aiud in parteneriat cu Societatea pentru Consum Responsabil, Biblioteca Municipala Liviu Rebreanu Aiud  si Centrul Cultural L. Rebreanu Aiud.

Profesoara Gabriela Galea, coordonatoarea proiectului arata ca in acest an  s-au implicat 15 elevi din clasele a IX-a si a XI-a  precum si voluntari   care impreuna au colectat carti in perioada 11-20 aprilie.

Astfel, in 22 aprilie 2016, in intervalul orar 10-15 in fata complexului Swen din Aiud  asteptam cumparatorii… nu e cu bani, dar nu e gratis… „pretul” consta in implicarea in viata comunitatii si reamintirea valorilor umane.

Centrul Cultural L. Rebreanu sprijina acest proiect, inca de la prima editie din anul 2014. Suntem convinsi ca o carte poate reprezenta usa deschisa spre cunoastere. Suntem convinsi ca o carte poate schimba destine. Suntem convinsi ca o carte are viata ei. O viata pe care tu, cititorule, o daruiesti…

Acest articol a fost citit de 151 ori

Mâine, 22 aprilie, la Aiud va fi sărbătorită „Ziua internațională a cărții”
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.