aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Marți, 15 mai 2018, Primăria și Serviciul de Ajutor Maltez din Aiud au sărbătorit familiile care au împlinit 50 de ani de căsătorie

Marți, 15 mai 2018, Primăria și Serviciul de Ajutor Maltez din Aiud au sărbătorit familiile care au împlinit 50 de ani de căsătorie

Publicat în 18.05.2018 la ora 13:53

Pentru al doilea a consecutiv, Primăria și Consiliul Local al municipiului Aiud în parteneriat cu Serviciul de Ajutor Maltez, filiala Aiud au organizat în data de 15 mai 2018 evenimentul ”Ziua familiei”, eveniment dedicat familiilor care în anul 2018 au împlinit o jumătate de secol de conviețuire.

Familiile prezente la eveniment au împărtășit ”secretele” unui conviețuiri reușite, bazată pe sprijin reciproc și armonie în viața de cuplu, îndemnând în același timp la înțelegere și iubire. Surprizele pregătite de autoritățile publice locale și Serviciul de Ajutor Maltez, respectiv dansuri populare prezentate de către membri ai Ansamblului ”Doina Aiudului”, concertul susținut de Marius Moga și tortul aniversar au fost apreciate de către invitații prezenți la eveniment.

Oaspeții au fost felicitați de către Primarul și Viceprimarul municipiului Aiud, respectiv doamna Iulia Adriana Oana Badea și doamna Helga Lőrincz.

Transmitem și pe această cale, tuturor aniversaților, sănătate, bucurii și tradiționalul ”La mulți ani”.

Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite a hotărât ca începând cu anul 1995, în fiecare an, la data de 15 mai să fie aniversată „Ziua Internațională a Familiei”. Scopul este acela de a sensibiliza opinia publică și de a sublinia importanța familiei. La propunerea Institutului Român pentru Drepturile Omului s-a hotărât ca ziua de 15 mai să devină oficial și Ziua Familiei Române.

Acest articol a fost citit de 190 ori

5.0
02

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.