aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Minor de 15 ani din Aiud identificat de polițiști ca fiind principalul suspect în cazul unui furt dintr-o societate comercială, de pe raza orașului

Minor de 15 ani din Aiud identificat de polițiști ca fiind principalul suspect în cazul unui furt dintr-o societate comercială, de pe raza orașului

Publicat în 22.08.2017 la ora 12:22

Poliţiştii din Aiud l-au identificat, cu operativitate, pe un minor ce este bănuit de comiterea unui furt dintr-o societate comercială, faptă prin care a cauzat un prejudiciu de peste 3.000 de lei. O parte din prejudiciu a fost recuperat.

În dimineaţa zilei de 21.08.2017, Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată de către reprezentantul unei societăţi comerciale din municipiu, cu privire la faptul că sediul societăţii a fost spart, iar din interior a fost sustrasă o casă de marcat, un laptop şi un telefon mobil, bunuri a căror valoare a fost estimată la 3.337 lei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, persoana bănuită de comiterea furtului a fost identificată.

Este vorba de un minor, în vârstă de 15 ani, din Aiud, care, în noaptea de 20/21.08.2017, ar fi pătruns, prin efracţie, în incinta societăţii comerciale şi a sustras bunurile respective. În cadrul activităţilor de cercetare desfăşurate, poliţiştii au reuşti să recupereze laptopul.

Faţă de minor, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale şi recuperarea integrală a prejudiciului.

Acest articol a fost citit de 212 ori

Minor de 15 ani din Aiud identificat de polițiști ca fiind principalul suspect în cazul unui furt dintr-o societate comercială, de pe raza orașului
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.