aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Modernizări la spitalul municipal din Aiud

Modernizări la spitalul municipal din Aiud

Publicat în 10.01.2018 la ora 10:00

Pe parcursul anului 2017, la Spitalul Municipal din Aiud s-au realizat mai multe investiții finanțate din bugetul Consiliului Local Aiud, care au avut ca finalitate atât creșterea calității actului medical prin asigurarea unor dotări, cât și îmbunătățirea condițiilor oferite micilor pacienți în saloane.

De curând, Secția de Pediatrie a fost redeschisă, proaspăt renovată și modernizată, pentru care Consiliul Local Aiud a alocat suma de 52.000 de euro, adică peste 234.000 lei. Potrivit dr. Bogdan Adrian Popa, managerul spitalului aiudean, pe lângă renovări, s-a cumpărat şi mobilier nou, dar și o parte din aparatura de strictă necesitate pentru buna desfășurare a activității.

Încăperile şi holul au fost zugrăvite, s-au pictat pe pereți scene cu personaje îndrăgite din desene animate, s-a montat linoleum nou, au fost schimbate reţelele şi instalaţiile electrice și au fost amenajate grupuri sanitare. De asemenea, s-au realizat și unele investiţii în aparatură medicală. În spital mai există lucrări în derulare, finanţate din fondul de reparații curente, tot din bugetul Consiliului Local Aiud, care se vor încheia cel mai devreme în prima jumătate a anului viitor.

Dorel LAZĂR

Facebook 

Acest articol a fost citit de 481 ori

Modernizări la spitalul municipal din Aiud
3.8 (76%) 5 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.