aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Mormanele de gunoi aruncate pe strada Valea Aiudului, din municipiul Aiud, au devenit adevărate focare de infecție

Mormanele de gunoi aruncate pe strada Valea Aiudului, din municipiul Aiud, au devenit adevărate focare de infecție

Publicat în 07.03.2017 la ora 15:37

Cu o imagine de-a dreptul dezolanta reprezentată de mormane imense de gunoi sunt întâmpinaţi cei care aleg să treacă pe Strada Valea Aiudului din municipiul Aiud. Deşeurile menajere şi resturile de materiale de construcţii aruncate pe câmp, zi de zi, alcătuiesc peisajul de care au parte toţi cei care traversează prin această zonă.

Oamenii spun că este foarte greu să se lupte cu lipsa de bun simţ a celor care aruncă gunoaiele în locuri neconforme. Şi astfel, între nepăsarea oamenilor şi lipsa de educaţie, s-a născut un munte de gunoaie, unde oamenii au aruncat tot ce le-a prisosit prin casă.

Totul reprezintă un adevărat focar de infecţie pentru cetăţenii din zonă. Aceştia şi-au exprimat disperarea şi pe paginile de socializare îm speranţa că autorităţile se vor sesiza şi vor lua măsuri pentru sancţionarea celor vinovaţi.

„Oare s-a deschis groapă de gunoi pe Str. Valea Aiudului nr. 100? Că de mâine renunț la contractul de gunoi dacă am groapa de gunoi așa aproape, la „50 m” de casa,” este reacţia celor care locuiesc pe strada Valea Aiudului.

Plătesc 46 lei pentru ridicarea gunoiului, de ce? Ca să miros gunoiul altuia? Pai nu e mai simplu să-l aruncăm toți acolo de pe stradă? Nu, ca pe noi imediat ne-ar amenda, scrie un alt locuitor din zonă.

Am scris și anul trecut, au trimis după 14 zile un utilaj și au împins mizeria către vale, atâta tot și tot eu am fost acuzată că nu încap de gunoiul altuia. Uite așa nu mai încap de gunoi de data aceasta, sper sa se facă dreptate! Vine căldura, toată ziua stăm cu geamul închis din nou de miros? E groaznic!

Eu vreau ca administrația sa facă ceva în privința aceasta, nu se poate ca 2 oameni sa terorizeze toată strada cu gunoiul și cu scandalul lor zi de zi! Iar ce mă doare e că 3 copiii ai lor toată ziua se joaca prin gunoaie! Să nu mai zic de ai mei copii, de toți cei care locuim în zona de miros. Mentionez ca WC nu au , „fac”pe unde îi apuca.

Vecinii spun că s-au săturat de mirosul greu, ce nu le peminte, pe timp de vară, să stea şi ei cu geamurile deschise.

Mai grav este faptul că printre mizerii se joacă zilnic copii. Ei riscă să se îmbolnăvească grav din cauza neglijenţei unor oameni cărora nu le pasă de cel mai elementar bun simţ.

Acest articol a fost citit de 165 ori

Mormanele de gunoi aruncate pe strada Valea Aiudului, din municipiul Aiud, au devenit adevărate focare de infecție
3.4 (68%) 5 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.