aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Administrație » Municipalitatea din Aiud a început să monteze iluminatul ornamental pentru sărbătorile de iarnă 2017-2018

Municipalitatea din Aiud a început să monteze iluminatul ornamental pentru sărbătorile de iarnă 2017-2018

Publicat în 19.10.2017 la ora 11:06

Modul în care arată o localitate pe timp de iarnă spune multe despre priceperea unei administraţii. Iluminatul ornamental nu este o chestiune la îndemâna oricui.

Trebuie să ai bun gust în alegerea ornamentelor, apoi să ai grijă la balansul dintre prea puţin sau prea mult şi la faptul că totul trebuie să aibă un aspect unitar. Şi, mai cu seamă, trebuie să te mai uiţi şi la bani. După ce, anul trecut, aiudenii au avut ocazia să constate cum arată străzile orașului ornate în conceptul noii echipe administrative a municipiului, constatând o vădită îmbunătăţire, iată că anul acesta primăria municipală se pregătește din timp pentru a le oferi alte surprize. Duminică, 15 octombrie 2017, circulația în centrul municipiului a fost ușor stânjenită din cauza unei mașini de intervenție cu braț telescopic în nacela căreia doi oameni trebăluiau de zor ceva la instalația de iluminat. Echipa de electricieni nu făceau altceva decât să pregătească iluminatul public ornamental pentru sărbătorile de iarnă. Verificau cablurile și montau decorațiuni luminoase noi, pentru ca oraşul să fie pregătit pentru sărbători. Am aflat de la ei că administrația îşi doreşte ghirlande luminoase şi ornamente pe principalele artere de circulaţie din municipiu, dar şi la intersecţii, în parcuri, pe esplanade şi la rondouri.  Într-o discuție purtată cu reprezentanții administrației, am aflat că, în concepția acesteia, „Crăciunul și Anul Nou, dar și Moș Nicolae sunt, într-adevăr, și sărbătorile luminii. În această perioadă străzile și casele primesc o înfățișare festivă pentru a face aceste sărbători și mai speciale. Fără lumini decorative de Crăciun și iluminat festiv, sărbătorile nu ar fi la fel. Cu ajutorul ornamentelor luminoase pentru sărbătorile de iarnă putem crea împreună cu aiudenii o atmosferă de neuitat. De aceea, le sugerăm tuturor aiudeniilor care-și permit ca, pe lângă bradul de Crăciun, să decoreze şi casa sau curtea cu ajutorul decorațiunilor specifice sărbătorilor de iarnă, astfel încât împreună se creăm o atmosferă de basm”.

Dorel LAZĂR

Facebook 

Acest articol a fost citit de 432 ori

Municipalitatea din Aiud a început să monteze iluminatul ornamental pentru sărbătorile de iarnă 2017-2018
5 (100%) 4 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.