aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Administrație » Municipalitatea din Aiud cheltuieşte 20.000 de lei pentru proiecţie de film în aer liber

Municipalitatea din Aiud cheltuieşte 20.000 de lei pentru proiecţie de film în aer liber

Publicat în 25.08.2017 la ora 10:00

Administrația locală din Aiud vrea să cheltuiască nu mai puţin de 23.000 de lei pentru evenimentul „Săptămâna în mișcare”, activitate de masă care se desfăşoară în perioada 21-25 august 2017 pe Stadionul „Metalul” din municipiu.

Luni, 21 august, în cadrul ședinței ordinare de consiliu local, aleșii locali au aprobat cu majoritate de voturi alocarea a încă 20.000 de lei pe lângă suma de 3.000 de lei aprobată inițial prin Hotărârea 189 din 31 iulie 2017 pentru susținerea financiară a evenimentului „Săptămâna în mișcare”. „Reanalizând activitățile care se vor desfășura în cadrul acestui eveniment, considerăm oportună şi proiecția unui film în aer liber, suma estimată pentru realizarea acestei activități fiind de 20.000 de lei”, se arată în raportul de specialitate al administraţiei locale. Se pare că vestea cheltuirii unei asemenea sume pentru o proiecţie de film în aer liber, mai ales că meteorologii anunță o perioadă ploioasă și destul de friguroasă pentru această perioadă, nu a prea prins la publicul aiudean, mulți dintre ei exprimându-și îndoiala când i-am întrebat ce părere au despre acest lucru. „Să avem pardon. Ceva nu mi se pare a fi în regulă. Păi cum să votezi pe 21 aprobarea sumei și să și faci achiziția pe SEAP pentru proiecția respectivă? Cred că domnii sau doamnele consiliere ale doamnei primar nu au vrut sau nu știu că ceva nu bate pe lege. Mi-ar părea rău ca doamnei primar să i se ceară socoteală pentru cum achiziționează și cum cheltuiește acești bani”, ne-a declarat aiudeanul Marius B. La rândul său, Aurelia M. ne-a spus: „Păi cu 20.000 de lei puteam și eu să fac o proiecție de film în Aiud. Cum adică să dai atâția bani pentru o proiecție? Am să merg și eu să văd ce mama naibii de film o fi ăla de costă atât? Aici ceva nu este clar!”. În apărarea inițiativei a venit comentariul lui Viorel T., care ne-a spus: „Foarte bine face. Dacă nu avem un cinematograf, măcar o dată pe an să avem și noi un film pe ecran mare. Suma? Nu știu la ce o folosește, dar sunt sigur că doamna primar știe ce face. Am încredere în ea. Este pentru prima dată în ultimii douăzeci și ceva de ani când într-adevăr se vede că se face ceva în Aiud”.

Dorel LAZĂR

Facebook 

Acest articol a fost citit de 357 ori

Municipalitatea din Aiud cheltuieşte 20.000 de lei pentru proiecţie de film în aer liber
4.7 (94.29%) 7 votes

Comentarii

Un Comentariu la Municipalitatea din Aiud cheltuieşte 20.000 de lei pentru proiecţie de film în aer liber

  1. domnu foto Răspunde

    25.08.2017 la 10:21

    problema e ca filmul este unul extrem de prost,ca toata seria de altfel.Avem si noi in Aiud un film proiectat dupa vreo 20 de ani si alegem sa difuzam un film comerial,de duzina.Asa toti cocalarii vor veni

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.