aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Administrație » Municipalitatea din Aiud învită cetățenii ca în data de 22 septembrie 2017 să se alăture angajaților primăriei și să renunțe la transportul cu mașina

Municipalitatea din Aiud învită cetățenii ca în data de 22 septembrie 2017 să se alăture angajaților primăriei și să renunțe la transportul cu mașina

Publicat în 13.09.2017 la ora 18:13

Între 16 și 22 septembrie 2017, Primăria municipiului Aiud, în parteneriat cu unitățile de învățământ aiudene, organizează o serie de activități dedicate ”Săptămânii europene a mobilității”.

Activitățile vor debuta sâmbătă, 16 septembrie 2017, de la ora 09:00, cu o ”plimbare eficientă”. Grupurile de elevi vor porni din fața primăriei într-o plimbare prin municipiu, colectând deșeuri și împărțind fluturași cu diferite mesaje legate de mobilitate și ecologizare.

În cea de-a doua zi, duminică, 17 septembrie, amatorii de ciclism sunt invitați de la ora 10:00 la o plimbare până în Pădurea Sloboda. Plecarea se va face din fața primăriei, cu un popas la locul de picnic din Pădurea Sloboda, unde se va organiza o salubrizare a acestui loc.

În perioada 18 – 21 septembrie 2017 vor fi organizate diferite activități și concursuri dedicate preșcolarilor din grădinițele aiudene, pe teme de mobilitate și ecologizare.

În ultima zi a evenimentului, vineri, 22 septembrie, cetățenii municipiului nostru sunt invitați să se alăture funcționarilor din cadrul Primăriei municipiului Aiud și să renunțe la transportul cu mașina, mergând pe jos sau folosind o bicicletă, totul în scopul reducerii poluării atmosferice.

Acest articol a fost citit de 518 ori

Municipalitatea din Aiud învită cetățenii ca în data de 22 septembrie 2017 să se alăture angajaților primăriei și să renunțe la transportul cu mașina
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.