aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Administrație » Municipiul Aiud a fost gazda delegației Asociației Internaționale a City Managerilor (ICMA), cu sediul în Washington D.C. – SUA

Municipiul Aiud a fost gazda delegației Asociației Internaționale a City Managerilor (ICMA), cu sediul în Washington D.C. – SUA

Publicat în 22.04.2019 la ora 23:29

100 de City manageri din peste 20 de țări și patru continente participă, zilele acestea, la cea de-a 6-a Conferință Internațională care are loc în România, în perioada 18-22 aprilie.

Acest eveniment de dezvoltare profesională și comunicare se desfășoară în colaborare cu reuniunea Comitetului Internațional al ICMA, reuniunea Rețelei Europene a City Managerilor și Asociația Administratorilor Publici în România, oferind membrilor posibilitatea de a se angaja în conversații cu profesioniștii din administrația locală din întreaga lume pentru a împărtăși soluțiile și cele mai bune practici.

ICMA, Asociația Administratorilor Publici din România și Comitetul Internațional vor contribui la formarea acestui dialog prin încurajarea participanților la conferință să se gândească la acțiunile pe care ICMA și membrii noștri le pot lua pentru a întări relațiile noastre globale cu toate organizațiile internaționale afiliate.

Conferința promovează un schimb de cunoștințe și experiențe privind orașele inteligente, turismul și transportul public. De asemenea, va avea loc un dialog privind îmbunătățirea relațiilor dintre ICMA și organizațiile afiliate internaționale deschise tuturor participanților.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 118 ori

5.0
01

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.