Rămâi conectat

Administrație

„Munte” de gunoaie neridicate la Aiud: „O priveliște superbă în Sfânta zi de duminică”

Publicat

în

„Munte” de gunoaie neridicate la Aiud: „O priveliște superbă în Sfânta zi de duminică”

Problema neridicării gunoaielor, nu este o problemă de actualitate doar în Alba Iulia, ci și în municipiul Aiud.

O „priveliște superbă” cu mormanele de gunoaie a fost imortalizată de un aiudean și postată în mediul online.

Citește și: Cu toate că au dat asigurări administrației aiudene că problemele se vor rezolva, bătaia de joc a gunoierilor de la Asocierea RER VEST & RETIM continuă

„Multumim Primăriei Aiud pentru contractul încheiat cu RER VEST, o firma de tot ***!!! Ieri nu s-a ridicat gunoiul și am avut o priveliște superbă in Sfânta zi de duminică !!!

Asa arata la orele 19.00. Multumim! Strada Sergent Hațegan!”, a transmis cetățeanul indignat.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Administrație

Lucrările de asfaltare a străzii Gheorghe Asachi, din Gârbova de Jos – pe porțiunea cuprinsă între DN1 și Monumentul Eroilor, aproape finalizate

Publicat

în

Primăria Municipiului Aiud a transmis că lucrările de asfaltare a străzii Gheorghe Asachi, din localitatea Gârbova de Jos – pe porțiunea cuprinsă între DN1 și Monumentul Eroilor, sunt aproape finalizate și strada a fost redeschisă traficului rutier.

„Vă informăm că se apropie de finalizare lucrările de asfaltare a străzii Gheorghe Asachi din Gârbova de Jos – pe porțiunea cuprinsă între DN1 și Monumentul Eroilor – iar acum strada este deschisă traficului.

În anul precedent, Primăria municipiului Aiud a efectuat lucrări la rigolele carosabile, la trotuare, la borduri și la accesele către imobile, pregătind astfel drumul pentru asfaltare. În acest început de an, se apropie de finalizare asfaltarea porțiunii cuprinse între drumul național și Monumentul Eroilor din localitate. Asfaltarea drumului a fost una dintre nevoile principale ale comunității din Gârbova de Jos.

Ne arătăm pe această cale recunoștința față de marea majoritatea a cetățenilor pentru răbdarea lor din timpul acestor lucrări și pentru faptul că înțeleg că astfel de investiții pot fi multianuale. Suntem hotărâți să continuăm ritmul de modernizare al străzilor din municipiul Aiud cu care v-am obișnuit în ultimii ani, fiind conștienți că fiecare stradă asfaltată ne aduce mai aproape de obiectivul nostru de a oferi cetățenilor un oraș mai confortabil și mai modern”, au transmis reprezentanții Primăriei Aiud.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Administrație

Investiții majore, finalizate la Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud: 23 de grupuri sanitare amenajate în fiecare salon. Ce alte lucrări s-au efectuat

Publicat

în

La Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud s-au finalizat două importante obiective de investiții: „Proiectare și execuție instalații apă rece și canalizare” și „Lucrări de amenajare grupuri sanitare și dotări”.

 

Administrația locală a alocat fonduri pentru realizarea acestor lucrări, motiv pentru care Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba, însoțit de Oana Badea, primarul Municipiului Aiud, au participat astăzi la o vizită în teren, la spital.

 

Sănătatea locuitorilor judeţului Alba este o datorie şi o prioritate a noastră, a tuturor. Toate eforturile administraţiei locale au drept scop asigurarea accesului la servicii medicale de calitate, la îndemâna fiecăruia, pentru că punem în centrul atenţiei omul, cu toate nevoile sale, iar sănătatea este cea care, în esenţă, dă calitate vieţii.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Administrație

11 aprilie 2023: Primăria Aiud organizează licitaţie publică cu strigare, pentru atribuirea unui număr de 55 locuri de parcare rămase libere

Publicat

în

Primăria Municipiului Aiud  informează că Serviciul Public de Interes Local Administrația Patrimoniului Local, în conformitate cu Regulamentul de Închiriere a parcărilor amenajate din Municipiul Aiud, va organiza în data de 11 aprilie 2023, licitaţie publică cu strigare pentru atribuirea unui număr de 55 locuri de parcare rămase libere, care sunt amplasate pe străzile:

– Transilvaniei – zona blocurilor A4, A6, C7, D9 (6 parcări);
– Sergent Hațegan – zona blocurilor H1, C2 (4 parcări);
– Ecaterina Varga / Ion Creangă – zona blocurilor P2, P1, C8 (3 parcări);
– Axente Sever- zona blocurilor 14, 29, 41 (5 parcări);
– Uniri – zona blocurilor 51, 43 (2 parcări);
– Băilor – zona blocului G1 (1 parcare);
– Morii- zona blocului C (1 parcare);
– Horea – zona blocului 7 A (1 parcare);
– Teilor- zona blocul tineretului (31 parcări);
– Șt.O.Iosif – zona blocului G 44 (1 parcare).

Licitația va avea loc în spațiu deschis la sediul Serviciului Public Administrația Patrimoniului Local de pe strada Tribun Tudoran, nr, 9, începând cu ora 10:00.

Persoanele interesate vor solicita caietul de sarcini privind procedura de organizare a licitației de la registratura serviciului public și vor depune documentația necesară participării la licitație, în perioada 16.03.2023 – 04.04.2023.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud