aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Administrație » Nou proiect cu finanțare europeană demarat la de municipalitatea din Aiud

Nou proiect cu finanțare europeană demarat la de municipalitatea din Aiud

Publicat în 31.05.2019 la ora 16:42

Vineri, 31 mai 2019, în Sala Ion I.C. Brătianu a Primăriei municipiului Aiud, a avut loc conferința de deschidere a proiectului „Administrație publică locală eficientă pentru cetățeni”, proiect cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă 2014 – 2020.

Proiectul este implementat de către Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Aiud, în parteneriat cu Asociația Română pentru Transparență și are o valoare totală de 3.372.190,25 lei, valoarea cofinanțării UE fiind de 2.846.403,24 lei, valoarea cofinanțării din bugetul național de 458.343,20 lei iar contribuția din bugetul local de 43.963,23 lei.

În cadrul conferinței au fost prezentate obiectivele proiectului, activitățile, implementarea principiilor orizontale, rezultatele așteptate în urma implementării acestuia, precum și asistența oferită țării noastre de către Uniunea Europeană.

La conferința de deschidere a proiectului au fost prezenți reprezentanți ai Asociației Române pentru Transparență, reprezentanți ai autorităților locale, ai societății civile și parteneri locali ai instituției noastre.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 321 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.