aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Administrație » Nouă locuințe sociale vor fi construite la Aiud pentru chiriașii evacuați din imobilele retrocedate foștilor proprietari

Nouă locuințe sociale vor fi construite la Aiud pentru chiriașii evacuați din imobilele retrocedate foștilor proprietari

Publicat în 07.07.2019 la ora 14:08

Primăria Aiud a atribuit contractul de execuție a restului de lucrări pentru construcția unor locuințe sociale pe strada Hotar din municipiu, zonă aflată în apropierea Penitenciarului Aiud și a Văii Aiudului. Acestea sunt destinate chiriașilor evacuați sau care urmează a fi evacuați din locuințele retrocedate foștilor proprietari.

Lucrările vor fi executate de S.C. Vasinca SRL, singura firmă care a depus ofertă în cadrul licitației de achiziție a lucrărilor. Valoarea contractului este de 2.725.820 de lei fără TVA. Pentru realizarea acestui obiectiv de investiții municipiul Aiud are asigurată finanțare prin Programul de construcţii de locuinţe sociale destinate chiriaşilor evacuaţi sau care urmează a fi evacuați din locuințele retrocedate foștilor proprietari, derulat conform prevederilor O.U.G. nr.74/2007, Contract de finanțare nr.3358/07.05.2018, pentru cheltuielile eligibile și de la bugetul local pentru cheltuielile neeligibile.

”Obiectul contractului presupune realizarea restului de executat de locuințe sociale, din Municipiul Aiud, strada Hotar, destinate chiriașilor evacuați sau care urmează a fi evacuați din locuințele retrocedate foștilor proprietari. Se are în vedere executarea lucrărilor de edificare de locuințe cuplate, rest de executat amplasate pe loturile 10-27; lucrări de sistematizare verticală, precum și lucrări de împrejmuire a incintei”, se arată în caietul de sarcini. Se vor construi 9 locuințe cuplate, cu o suprafață utilă de 82 mp pătrați fiecare.

Locuințele vor fi cuplate câte două și vor fi alcătuite din: cameră de zi, hol intrare, debara, bucătărie cu cămară și baie. Durata contractului de lucrări este de 12 ani.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 323 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.