aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » O absolventă a Colegiului Național „Titu Maiorescu” Aiud a obținut singura medie de ZECE, la examenul de Bacalaureat, din județul Alba

O absolventă a Colegiului Național „Titu Maiorescu” Aiud a obținut singura medie de ZECE, la examenul de Bacalaureat, din județul Alba

Publicat în 08.07.2019 la ora 11:30

Călin Lorena – Laura, absolventă a Colegiului Național „Titu Maiorescu” din Aiud, este singura elevă din județul Alba care a obținut media ZECE la examenul de Bacalaureat.

Lorena a terminat profilul matematică-informatică, la Colegiul Național “Titu Maiorescu” din Aiud. În continuare vrea să studieze la Universitatea Tehnica din Cluj Napoca, Facultatea de Automatică și Calculatoare, la secția Calculatoare, fiind pasionată de matematică.

“Sunt foarte emoționată și fericită în același timp, la fel și familia mea. Am fost foarte surprinsă și sunt bucuroască că munca mea a dat roade”, spune tânăra absolventă.

Lorena mărturisește că s-a pregătit constant de-a lungul celor patru ani de liceu, iar în ultima lună a aprofundat doar materia.

“Din punctul meu de vedere, subiectele au fost foarte accesibile, necesitând, într-adevăr o pregătire aprofundată, constantă”.

Tânăra aiudeancă este o persoană foarte sociabilă care a reușit întotdeauna să realizeze un echilibru între școală și viața socială. Îi place să fie implicată mereu în activități alături de prieteni, să facă sport și să găsească noi căi de a se dezvolta pe toate planurile.

Rezultatele la exemenul de Bacalaureat – sesiunea iulie 2019, au fost publicate astăzi, 8 iulie, pe site-ul edu.ro.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1366 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.