aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Economie » O afacere de familie din Colțești a ajuns la o cifră de afaceri de aproape 3 milioane de euro

O afacere de familie din Colțești a ajuns la o cifră de afaceri de aproape 3 milioane de euro

Publicat în 07.08.2019 la ora 22:14

O afacere de familie cu produse lactate din Colțești a ajuns la o cifră de afaceri  de aproape 3 milioane de euro. Vânzările de brânză, cașcaval, unt și smântână au crescut cu 25% în doar un an. Cu o experiență de peste 20 de ani, produsele din Colțești au ajuns pe mesele românilor din toată țara și nu numai.

Pe site, o bucată de 320 de grame de brânză maturată simplă costă 17,3 lei, o bucată de 320 de grame de brânză maturată cu piper, cu nucă, cu cimbrişor sau cu ardei costă 23 de lei, iar o roată de caşcaval, în funcţie de gramaj, porneşte de la 6,2 lei şi poate ajunge la 72,5 lei.

Familia Szakacs din localitatea Colţeşti, judeţul Alba, a ajuns la afaceri de 2,7 milioane de euro în 2018 din producţia de lactate sub brandul Torockoi. Businessul a crescut cu 25% faţă de anul anterior, pe fondul unor cantităţi mai mari de brânză, caşcaval, unt şi smântână vândute.

O afacere deținută cu mândrie de o familie din Colțești, Alba – ce a investit și în Conacul Secuiesc, atracția turistică principală a zonei, Lactatele Torockoi sunt produse organice, născute din grija pentru folosirea responsabilă a resurselor naturale, a animalelor și a materiei prime.

Produsele lactate Torockoi sunt rezultatul unei experiențe de 20 de ani în producția de lactate, susținută de utilaje, procese tehnologice și rețete elvețiene, dar, cel mai important, de calitatea spectaculoasă a laptelui colectat de la fermele din Depresiunea Trascăului.

sursa: zf.ro

Acest articol a fost citit de 380 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.