aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » O femeie de 93 se ani a decedat în urma unui incendiu produs la o casă din Măgina

O femeie de 93 se ani a decedat în urma unui incendiu produs la o casă din Măgina

Publicat în 22.01.2018 la ora 13:08

Detașamentul Aiud a intervenit astăzi, 22 ianuarie 2018,  în jurul orei 12.00, cu două autospeciale, pentru stingerea unui incendiu la o casă din localitatea Măgina.

Din nefericire incendiul s-a soldat cu 2 victime: un bărbat de 83 de ani conștient și o victimă de sex feminin, în vârstă de 93 de ani, găsită decedată în casă.

UPDATE: Oamenii au făcut greşeala, se pare, să lase uşa sobei deschisă şi s-o încarce cu lemne. O bucată de jar a provocat nenorocirea: în câteva clipe toată casa a fost cuprinsă de flăcări.

Bărbatul în vârstă de 83 de ani, împreună cu soţia lui, locuiau într-o căsuţă mică şi luni au aprins focul în sobă. La un moment dat, au văzut flăcările, însă pentru că femeia se deplasa foarte greu, soţul ei a ieşit în grabă ca să ceară ajutoare.

Omul a fluierat după ajutor din prispa casei şi când s-a întorc după soţia lui a fost prea târziu. Flăcările au făcut imposibilă salvarea femeii, deşi vecinii au venit într-un suflet ca să le ofere ajutor.

Copiii oamenilor locuiesc şi ei în zonă, au ajuns extrem de repede însă nu s-a mai putut face nimic pentru mama lor. Bărbatul a fost transportat la spital, iar medicii spun că viaţa nu i-a fost pusă în pericol.

Potrivit ISU Alba, au ars casa din lemn pe aproximativ 20 mp și mobilier. Cauza probabilă este jarul căzut din sobă, iar valoarea pagubelor se ridică la aproximativ 7.000 de lei.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 816 ori

O femeie de 93 se ani a decedat în urma unui incendiu produs la o casă din Măgina
4.5 (90%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.