aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Societate » Aiudeni » O tânără din Aiud și-a deschis propriul laborator, după ani de experiență în domeniul farmaceutic

O tânără din Aiud și-a deschis propriul laborator, după ani de experiență în domeniul farmaceutic

Publicat în 08.10.2018 la ora 20:13

Lumânări la ceașcă cu parfum de cafea, brioșe de săpun, unguente făcute pe bază de macerate la rece și uleiuri esențiale pure, geluri de acid hialuronic, creme, uleiuri tratament pentru negi sau antimicotice tot pe bază de uleiuri esențiale, săpunuri antiacneice cu cărbune medicial, săpun de toamnă cu extract de cătină, săpun cu ulei de struț sau săpun african pe bază de coajă de banană.

Toate aceste ”bunătăți” s-au regăsit în oferta ediției din acest an a Târgului Apulum Agraria. Ele sunt produse la Aiud într-un mic laborator deschis de o tânără care a ales să mizeze pe propria afacere după ani de experiență în domeniul farmaceutic.

Daniela Truță vorbește cu multă pasiune despre Midan Naturelle, gama care reunește săpunuri, creme, cosmetice, toate obținute din ingrediente naturale și care reprezintă o alternativă accesibilă la produsele scumpe și frumos ambalate de pe piață.

Spre exemplu crema antirid se vinde la prețul de 32 de lei, uleiul-tratament pentru micoza unghiei costă 28 de lei, crema de mâini cu glicerină – 15 lei, gelul de acid hialuronic – 40 de lei, săpunurile – între 10 și 16 lei bucata.

”Săpunul cu ulei de struț are de fapt în componență unsoarea de struț care are un punct de topire foarte scăzut și care practic tot timpul este lichid. E un ulei care nu este comedogenic, adică nu astupă porii, și care se poate folosi și pentru față, spre deosebire de alte săpunuri care pot să fie agresive pentru față. De asemenea, gelul de acid hialuronic reprezintă o noutate pe piață. Se folosește pentru față, pentru ridurile de expresie, în special din zona ochilor și iarna este foarte bun pentru că păstreaază hidratarea, împiedicând evaporarea apei la nivelul epidermei”, a povestit Daniela despre două dintre cele mai solicitate produse Midan.

”Produsele obținute sub denumirea Midan Naturelle se deosebesc de celelalte produse de pe piață prin faptul că așa cum spune și denumirea sunt naturale, nu sunt stabilizate chimic. Produsele noastre nu conțin nici aditivi, nici parfurmanți indistriali”, a adăugat Daniela Truță. Deocamdată, produsele Midan pot fi achiziționate doar on-line sau de la târgurile din județ.

Acest articol a fost citit de 1883 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.