aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Politică » Oameni din PLUS – Marcel Vişan, coordonatorul Comunității Locale PLUS Aiud Centru

Oameni din PLUS – Marcel Vişan, coordonatorul Comunității Locale PLUS Aiud Centru

Publicat în 05.10.2019 la ora 21:09

PLUS (Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate) este condus de fostul premier, Dacian Cioloș.

Filiala Județeană PLUS Alba s-a format la finalul lunii iulie, iar la conducerea acesteia a fost ales ca președinte, colegul nostru, Mihail David – CV, împreună cu un Birou Județean format din 8 persoane. La nivel județean PLUS are și o organizație de tineret, numită Generația PLUS Alba, condusă de un birou format din 4 membri, îndrumați de un coordonator județean, Alexandra Burz – CV.

PLUS este diferit de toate celelalte partide prin câteva aspecte fundamentale: conform statutului partidului se interzice categoric cumularea unor funcții publice de conducere cu cele de conducere din cadrul partidului. O altă particularitate se referă la modul său de organizare în comunități locale; acestea delimitează geografic mai multe cartiere, sate sau comune şi se constituie din punct de vedere social la un număr de oameni cuprins intre 6.500 până la 10.000 de persoane. Prin acest mod de organizare avem garanția că în PLUS puterea nu se va concentra niciodată în mâna unei singure persoane, iar acest partid nu se va baroniza niciodată.

Comunitățile Locale PLUS sunt în proces de constituire în întreaga țară. Vişan Marcel a fost ales la conducerea uneia dintre comunitățile care au luat naștere în județul Alba, Comunitatea Locală  PLUS Aiud Centru.

Vişan Marcel are 55 de ani, iar, în prezent, lucrează în cadrul unei firme cu profil transporturi speciale şi agabaritice, având funcţia de coordonator.

„Am ales PLUS deoarece majoritatea persoanelor din componenţa PLUS au fost  ca şi mine, apolitici, dar nu indiferenţi la ceea ce se întâmplă în jurul lor. S-au mobilizat, s-au organizat şi au înfiinţat acest partid cu ajutorul căruia, să-şi poată aduce contribuţia la bunul mers al lucrurilor pe plan politic, administrativ şi social, fără să primeze  interesul personal. Am considerat că e momentul să încerc, să-mi aduc şi eu contribuţia la nivel local.”, a declarat Marcel Vişan, coordonatorul Comunității Locale PLUS Aiud Centru.

Oamenii din comunitățile PLUS sunt cei care cunosc specificul și problemele zonei în care trăiesc. Ei sunt cei care vin permanent în contact cu fiecare om, preiau și transmit mai departe chestiunile care trebuie rezolvate, propunerile fiecărui român.

 Implică-te! Află cine este liderul comunității PLUS din care faci parte!

Avem nevoie de energia ta! Avem nevoie de ideile tale !

Pentru înscrierea în PLUS, te invităm să completezi online adeziunea la www.ro.plus/adeziune. De asemenea, ne poți vizita și la sediul PLUS Alba, în Alba Iulia, pe str. Trandafirilor, nr16, în fiecare zi de joi, începând cu ora 19.00.

Reconstruim România împreună cu Dacian Cioloș, Vlad Voiculescu și întreaga echipă PLUS.

Acest articol a fost citit de 339 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.