aiudinfo, stiri aiud, informatii aiud

Acasă » Actualitate » Oana Badea, primar Aiud: „Știrea despre trecerea de pietoni care se termină într-un stâlp este un FAKE NEWS”

Oana Badea, primar Aiud: „Știrea despre trecerea de pietoni care se termină într-un stâlp este un FAKE NEWS”

Publicat în 13.05.2018 la ora 19:47

Oana Badea, primarul Municipiului Aiud, susține pe pagina ei de Facebook, că știrea privind trecerea de pietoni care se termină într-un stâlp de electricitate este fake news.

”Dragi aiudeni,

De ce asa-zisa stire cu stalpul din Aiud este FAKE NEWS, va explica exact un om de presa. Cine pierde si cine castiga din astfel de minciuni sau „Cine rade la urma, rade mai bine!”, e tot ceea ce mai adaug. O duminica cu adevarat vesela va doresc! Ion M. Ionita: „Fiecare utilizator de smartphone a devenit un om mult mai informat, asta e cert, dar nu şi mai bine informat. Mulţi sunt, de fapt, mult mai bine dezinformaţi. Din două cauze. Prima, oricine postează orice îi trece prin cap. Umberto Eco spunea că idiotul satului a căpătat voce în comunitate şi mai este şi ascultat. A doua, grupuri organizate răspândesc în mod sistematic ştiri false sau parţial false urmărind diferite scopuri, de cele mai multe ori scopuri politice. Pentru cei care au analizat foarte atent oportunităţile pe care le oferă tehnologia a devenit clar că posibilităţile de manipulare a oamenilor sunt în acest moment nelimitate”, a postat Oana Badea pe contul ei de Facebook.

Referitor la acest subiect, pe Primăria municipiului Aiud, a apărut un filmuleț în care Oana Badea explică același caz.

”Îngrijorările dumneavoastră vor fi întotdeauna ascultate de Primărie, primul nostru gând fiind acela de a lămuri starea de fapt, de a explica și de a vă convinge de buna noastră credință.

Unii, în loc să privească soluția oferită, s-au raportat la a trunchia starea de fapt, postând o imagine ruptă din context. După consultări cu Poliția Rutieră, s-a luat decizia ca trecerea de pietoni să fie amplasată în locul respectiv din două considerente: face legătura cu strada Școlii, care duce spre piață și pentru că mulți cetățeni erau puși în situația să încalce regulile elementare de circulație.

Înainte de a expune Aiudul unui eventual râs general, este bine să verifici exactitatea informațiilor”, se arată în postare.

Precizări cu privire la trecerea de pietoni de pe strada Ion Creangă

Îngrijorările dumneavoastră vor fi întotdeauna ascultate de Primărie, primul nostru gând fiind acela de a lămuri starea de fapt, de a explica și de a vă convinge de buna noastră credință.Unii, în loc să privească soluția oferită, s-au raportat la a trunchia starea de fapt, postând o imagine ruptă din context. După consultări cu Poliția Rutieră, s-a luat decizia ca trecerea de pietoni să fie amplasată în locul respectiv din două considerente: face legătura cu strada Școlii, care duce spre piață și pentru că mulți cetățeni erau puși în situația să încalce regulile elementare de circulație. Înainte de a expune Aiudul unui eventual râs general, este bine să verifici exactitatea informațiilor.

Publicată de Primăria Municipiului Aiud pe 11 Mai 2018

Acest articol a fost citit de 1104 ori

2.9
13

Comentarii

3 Comentarii la Oana Badea, primar Aiud: „Știrea despre trecerea de pietoni care se termină într-un stâlp este un FAKE NEWS”

 1. aiudean Răspunde

  14.05.2018 la 7:10

  Oricum ai lua-o dna primar tot prost iasa! Asa ca lasa-o asa cum e (prost)!Caci mai incolo intervine penibilul !

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Gogu Răspunde

  14.05.2018 la 12:22

  Dați drumul la circulație în ambele sensuri pe gheata Doja pe lîngă parc. Locul de refugiu nu trebuie folosit că parcari

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Of Doamne Răspunde

  22.05.2018 la 17:29

  Primul OB din istoria omenirii care dă explicații penibile!

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.